Beste Molloten,

Jij gaat vandaag op zoek naar verborgen aanwijzingen, tips van de lokale bevolking en gaat samen met jouw team de strijd aan om de meeste mollars te verdienen met verrassende opdrachten in de stad of op locatie. Maar laat je niet afleiden, houdt de tijd in de gaten en verdwaal niet in de leugens van een ander. Jij houdt alles bij in je aantekeningenboekje en elke verdachte ontwikkeling noteer je zodat jij er met de hoofdprijs vandoor gaat! Niks is wat het lijkt want er is een saboteur actief die er alles maar ook echt alles aan zal doen om onopvallend jou en je team op een dwaalspoor te zetten! Trust nobody!

Voor boekingen in de maand Februari en Maart geldt nu een te gekke actiekorting. Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

Informeer naar het programma en naar de actieprijs via info@lasfiestasdelmundo.nl

Ook mogelijk als dinerspel, dus in combinatie met een 3-gangen keuze menu of tapas menu na elke gang een nieuwe spelronde aan tafel.

Bent u op zoek naar een uitje en wilt u dit test-uitje tegen een gereduceerd tarief volgen? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar éen van onze test-uitjes.