Bent u op zoek naar een leuk avondvullend teambuilding programma? Profiteer dan van onze najaarsactie!

Op de dinsdag- en woensdagavonden in November en December organiseren wij voor groepen vanaf 12 personen in Breda een super leuk hilarisch dinerspel in de vorm van een Wie is de Mol diner.

Uw gezelschap wordt ontvangen met een feestelijke cocktail van het huis; een glas met prosecco met daarop een foam van gin-tonic en afgewerkt met een flinterdun gesneden sinaasappel. Hierna volgt er een verrassende amuse met uitleg over het spel en vanaf dat moment kunt u niemand meer vertrouwen want de teams gaan de strijd aan tegen elkaar om de meeste mollars (punten), maar elk team heeft een eigen mol (saboteur) die er alles aan zal doen, maar wel onopvallend, om het team te laten eindigen met zo min mogelijk punten.

Het volledig verzorgd diner bestaat uit een private diner in een sfeervolle gastvrije brasserie in het centrum van Breda. Jullie gezelschap gaat genieten van een heerlijk 3-gangen keuze menu en bij elke gang zit een drankje inbegrepen. Tussen elke gang gaan we aan een aparte speltafel battlen. Behendigheid, geheugen, oplettendheid zijn begrippen die je nodig hebt tijdens de spellen.  We sluiten de avond af met een prijsuitreiking onder het genot van een kopje koffie of thee. Er zal nog lang worden gepraat over de streken van de mol die het team niet door heeft gehad.

ACTIE PRIJS: Eur 52,50 per persoon incl. BTW, welkomstcocktail, amuse, 3-gangen keuze diner in private diner vorm, 3 drankjes p.p. naar keuze (bier,fris,wijn), koffie/thee na, enthousiaste begeleiding, huur materialen en prijsje voor de winnaars.

Boek snel want vol = vol, reserveren kan via info@lasfiestasdelmundo.nl of 0164 – 857 700.

Bent u op zoek naar een uitje en wilt u dit test-uitje tegen een gereduceerd tarief volgen? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar éen van onze test-uitjes.