Afghaanse Proeverij

Afghaanse Proeverij

Wees welkom in het authentieke Afghanistan. Proef de rijkdom aan cultuur en geniet, zoals de reizigers langs de zijderoute, van eerlijke en verse ingrediënten en verrassende gerechten in deze Afghaanse proeverij. Ervaar de gastvrijheid en beleef de plezierige omgeving van Maza met vrienden, familie en relaties.

Deze proeverij, van een aantal typisch Afghaanse hapjes, is erg educatief van karakter. De Afghaanse gastheer vertelt u over de producten uit de Afgaanse keuken, waaronder het verhaal over zijn eigen saffraan kwekerij in Herat en de productie van Saffraan. De Afghaanse keuken is een zeer eenvoudige en smaakvolle keuken met veel variatie. Typische ingrediënten zijn Basmatirijst, Saffraan, kardamom, komijn, koriander en munt. Leerzaam, gezond en lekker!

Samenvatting

Plaats: Bergen op Zoom
Aantal personen: 10 – 25 personen
Duur: 1,5 – 2 uur
Inclusief: 3 Afghaanse hapjes per persoon + glas wijn, fris of bier.
Exclusief: overige consumpties

Reviews

“Het was voor ons en onze collega’s een geslaagde avond! Heerlijk gegeten bij een bijzonder aardige gastheer in het Afghaans restaurant. Een erg leuke “multi culturele” combinatie. ”

Dianne de Rooij-Hommel
Apotheek Franciscus Ziekenhuis

Meer informatie

Educatief
Afghaanse hapjes
Saffraan, waarom zo duur?
Voel de gastvrijheid

Afghaanse Proeverij als groepsuitje? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Afghaanse Proeverij:

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.