Animatie Workshop

Animatie Workshop

Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe een animatiefilm gemaakt wordt? Dan is de workshop “Animatie” een uitgelezen kans voor u! Leer hoe een animatie film gemaakt wordt, en ga daarna zelf aan de slag. Onder begeleiding wordt er eerst gebrainstormd en daarna gewerkt aan een animatiefilm met behulp van een fotocamera. Door middel van meegebrachte voorwerpen en uzelf, maakt u een kort animatiefilmpje. U hoeft dus niet per se te kunnen tekenen om aan deze workshop deel te nemen. Het filmen is echt samenwerken en naar elkaar luisteren, door gebruik te maken van elkaars sterke punten krijg u een uniek resultaat waar u samen trots op kunt zijn. Het gemaakte filmpje wordt gemonteerd en op dvd gebrand.

Samenvatting

Plaats: Breda / Tilburg / Bergen op Zoom
Aantal personen: 10 tot 30 personen
Duur: 1 of 2 dagdelen
Inclusief: professionele begeleiding, materialen, 1 DVD als aandenken
Exclusief: consumpties en evt. locatie huur

Reviews

“Heel erg leuk! De kinderen hebben enorm genoten. Hele dikke complimenten aan workshop-leidster Laura. Hele sympathieke vrouw, die heel leuk met de kinderen omging. Ze voelde ze heel goed aan en kon snel schakelen. Daardoor kreeg ieder kind de ruimte om zijn of haar eigen creativiteit in te brengen en dingen op zijn/haar eigen manier te doen. Hierdoor werd het voor alle kinderen een hele fijne dag! ”

Charlotte Hakkens
Lot of Kids

Meer informatie

Animatiefilm maken!
Actief brainstormen
Teambuilding
Je eigen film op DVD!

Animatie Workshop als groepsuitje? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Animatie Workshop

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.