Den Bosch Arrangement

  • Bourgondisch Den Bosch Arrangement

    Bossche bollen, rondvaart en heerlijke tapas!

Den Bosch Arrangement

Den Bosch Arrangement: deze middag en avond staat helemaal in het teken van typisch Den Bosch!

Wie aan Den Bosch denkt , denkt aan Bossche Bollen. U kunt ze nu niet alleen eten, maar ook zelf maken tijdens de workshop Bossche Bollen. Een unieke kans: van het maken van beslag tot het bakken van de bollen, de bollen door de chocolade halen en het vullen met heerlijke slagroom. Het eindresultaat mag u zelf proeven onder het genot van een kopje koffie of thee en na afloop neemt u ook nog een doosje echte Bossche Bollen mee.

De Binnendieze mag niet ontbreken tijdens u bezoek aan Den Bosch. Laat u verrassen door zijn spannende waterloop, unieke stilte en prachtige doorkijkjes. In fluisterbootjes word u geleid door het eeuwenoude waterstelsel van de middeleeuwse vestingstad. U kunt ook kiezen voor een stadswandeling met gids door de historische binnenstad.

Na de rondvaart vindt u op loopafstand een gezellige tapasbar waar u het diner zult gaan volgen. Wij willen u graag een heerlijke avond bezorgen in Spaanse sferen. Hiervoor hebben we gezellige Spaanse achtergrondmuziek, vlotte bediening en natuurlijk een uitstekende keuken met pure en eerlijke producten. Er is volop keuze uit een keur aan smakelijke schoteltjes. Het samengestelde menu bestaat uit diverse gangen waarin meerdere kleine gerechten geserveerd worden, zowel warme als koude tapas. Een vast onderdeel van dit menu zijn een vis- en vleesronde waarin steeds wisselende gerechten van de menukaart passeren.

Samenvatting

Plaats: Den Bosch
Aantal personen: 12 –  25 personen
Duur: ca. 6 uur
Inclusief: workshop Bossche bollen onder professionele begeleiding incl. 2 consumpties p.p. tijdens de workshop en doosje met Bossche bollen om mee naar huis te nemen, stadstour onder begeleiding, (varend of lopend) tapas diner.
Exclusief: consumpties bij het diner en dessert.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over deze activiteit.

Meer informatie

Typisch Den Bosch
Bossche bollen maken en eten!
Rondvaart
Heerlijke tapas

Den Bosch Arrangement? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan het Den Bosch Arrangement

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.