CD opnemen

CD opnemen

Neem je eigen CD op in een professionele opnamestudio. Deze studio is goed bereikbaar en ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanaf het centrum van Breda. Na een korte rondleiding in de studio waarbij het één en ander wordt uitgelegd over het proces van de totstandkoming van een cd, gaan jullie zelf aan de slag als heuse professionele popsterren. Er worden 2 nummers opgenomen waarbij bijvoorbeeld in één van de nummers de jarige/vrijgezel centraal staat en in de refreintjes ondersteund wordt door zijn/haar eigen achtergrondkoor. Hierna wordt er nog een nummer opgenomen waarin iedereen (desgewenst) aan bod komt.

Wij beschikken over een zeer uitgebreide bibliotheek van instrumentale versies waaruit men kan kiezen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een eigen liedje mee te brengen waarop gezongen kan worden. Na afloop wordt het resultaat ter plekke gemixt. Vol trots verlaat je de studio met je eigen opgenomen CD en de herinnering aan een onvergetelijke ervaring.

Samenvatting

Plaats: Breda
Aantal personen: 10 tot 30 personen
Duur: ca 2,5 tot 3 uur
Inclusief: professionele begeleiding in een opnamestudio, CD als aandenken aan de workshop
Exclusief: consumpties

Reviews

” Een hele leuke workshop geboekt bij Las Fiestas Del Mundo. De cd opnemen was een groot succes en onze vriendin heeft de dag van dr leven gehad. Een echte aanrader dus. Bedankt Rémon voor de vlotte communicatie! ”

Marloes Mutsaars

Meer informatie

Maak je eigen CD!
2 Nummers opnemen
Met achtergrondkoor
Vrijgezellenfeest

CD opnemen? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de CD opnemen

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.