Cocktail workshop

Cocktail workshop

Cocktails zijn razend populair. Klassiekers als Mojito, Old Fashioned, Mai Tai. Passie, plezier, teambuilding en gezelligheid zijn de sleutelwoorden tijdens deze Cocktail workshop.

Een Cocktail workshop zal het volgende inhouden: Onze geroutineerde Cocktail-bartender zal in een open en informele sfeer, passend bij het interesse niveau van de deelnemers,werken. De deelnemers zullen mee genomen worden in de wereld van de exclusieve dranken die bepalend zijn voor de Cocktail. Er zullen enkele algemene richtlijnen worden verteld, opdat de deelnemer zelf hierna in staat is een mooie cocktails te maken. Er worden verschillende cocktails gemaakt, die gezamenlijk genuttigd worden. Klassieke of vernieuwend, met of zonder alcohol, er is veel mogelijk.Shake it baby!

TIP: voor groepen vanaf 20 personen bieden we ook een wedstrijdelement aan voor personeelsuitjes. Samenwerking en teambuilding staan centraal tijdens deze interactieve cocktailworkshop.  Wie bouwt de mooiste en lekkerste cocktail?

Samenvatting

Plaats: Breda /  Tilburg / Eindhoven / Den Bosch
Aantal personen: 10 – 100 personen
Duur: 1,5 tot 3 uur
Inclusief: professionele begeleiding, materialen, aantal cocktails
Exclusief:

Reviews

Er zijn nog geen reviews over deze activiteit.

Meer informatie

Klassiekers als Mojito
Plezier staat voorop
Je maakt meerdere cocktails
Shake it Baby!

Cocktail workshop? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan een Cocktail workshop

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.