Da Vinci Code

Da Vinci Code

Midden in het centrum van Den Bosch of Eindhoven staat een kluis. Deze kluis heeft een code. Kraak de code…en de verrassing is voor u!

We ontvangen u met koffie/thee. U krijgt een uitgebreide uitleg een mobiele telefoon en opdrachten voor onderweg. In groepjes van maximaal 6 personen gaat u op pad. Met het mobieltje krijgt u verschillende coördinaten te zien, die wijzen waar u heen moet.

Op de aangegeven plekken gaat u verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Maar let op: dit kan alleen als u op de juiste plek bent! Voor elke opdracht die u goed uitvoert krijgt u een cijfer. Blijf dus scherp en werk goed samen! Alle opdrachten goed uitgevoerd? Ren dan zo snel mogelijk naar het beginpunt. Het eerste team dat de kluis bereikt mag de kluis kraken. Zal de code kloppen?

Samenvatting

Plaats: Den Bosch / Eindhoven
Aantal personen: 10 tot 50 personen
Duur: ca 3 uur
Inclusief:
Exclusief:

Reviews

Er zijn nog geen reviews over deze activiteit.

Meer informatie

Da vinci code
Spannend!
Kraak als eerste de kluis
Leuke opdrachten

Da Vinci Code spelen? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Da Vinci Code

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.