Eten en drinken Bergen op Zoom

Eten en drinken Bergen op Zoom

€ = Budgetindicatie

Eetcafé van Ee:  – Nederlands – Franse keuken Lunch / Diner €

Op het mooiste plein, recht tegenover de trots van Bergen op Zoom, Het Markiezenhof. Zware donkere balken sieren het plafond op de bovenverdieping, een fantastische ruimte, geschikt voor workshops, een zakelijke aangelegenheid of voor zomaar lekker te borrelen. Een georganiseerde mengelmoes, perfect gecombineerd door klassiek en modern. Met mooi weer heerlijk buiten op het terras, waant u zicht in Mediterrane sferen.

Restaurant Maza: Afghaanse keuken Diner € €

Wees welkom in het authentieke Afghanistan. Proef de rijkdom aan cultuur en geniet, zoals de reizigers langs de zijderoute, van eerlijke en verse ingrediënten en verrassende gerechten. Ervaar de gastvrijheid en beleef de plezierige omgeving van Maza met vrienden, familie en relaties.

Grand Bar & Grill De Moor: Internationale keuken High tea – Lunch / Diner € € €

Aan de Grote Markt in Bergen op Zoom in een mooi, blauw, statig pand. Een rijksmonument zelfs. ‘s Avonds bereid de chef de heerlijkste stukjes vlees op zijn houtskoolgrill welke zij u serveren vergezeld door een aanbevolen glas wijn. Zelfs een vergadering op de sfeervolle bovenverdieping of een intiem diner met een privé dakterras ontbreekt niet aan deze locatie.

Restaurant ‘t Spuihuis: Internationale keuken Lunch – Diner € € €

De historie van het Spuihuis gaat terug tot de 15e eeuw. Boven de Grebbe, een waterloop, die in de  middeleeuwen door de stad stroomde, is `t Spuihuis gesitueerd om als een sluis te dienen. Sinds 1996 heeft `t Spuihuis zijn deuren geopend als een restaurant, waarin men heerlijk kan genieten van een goed diner in een historische sfeer. Het restaurant heeft diverse onderscheidingen gekregen in de loop der jaren (o.a. Bib Gourmand / Michelin gids) en is een begrip in de regio.

The Old Bakery: Internationale keuken Lunch – High Tea € €

The Old Bakery is een trendy en gezellig lunchrestaurantje in het centrum van Bergen op Zoom en ligt aan een gezellig pleintje. Hun specialiteit is de high tea. Maak een keuze uit één van de 5 verschillende high tea‘s. Ze werken uitsluitend met verse kwaliteitsproducten. Het brood en de koffie/thee zijn biologisch.

Meer informatie

Lunch
Diner
Borrel
Combineer met een workshop of citygame

Eten en drinken Bergen op Zoom? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan Eten en drinken Bergen op Zoom.

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.