Eten en drinken Breda

Eten en drinken Breda

 € = Budgetindicatie
Eetcafé Iguana: Mediterrane keuken & Spaanse keuken Lunch – High tea – Diner €

Een gezellig eet-/borrelcafé in het centrum van Breda. Hier heerst een ongedwongen en laagdrempelige sfeer, waar iedereen zich thuis voelt. De Caribische aankleding zorgt voor een zomerse, romantische sfeer en laat uw dag de mooiste zijn! Door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen geeft het een rustige, warme sfeer.

‘t Stief Kwartierke: Nederlands – Franse Keuken Lunch – High tea – Diner € €

Wat is begonnen als een croissanterie met ouderwetse franse baguettes en croissants is uitgegroeid tot een volwaardige Brasserie. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf. Zo wonnen zij in 2011 de verkiezing “Meest Gastvrije Horecaonderneming in Breda en omstreken en in 2012-2013 de verkiezing “Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland”. Ook kunt u hier terecht voor een uniek concept: Private Dining!

Humphreys: Internationale keuken Diner €

In het centrum van Breda, op een steenworp afstand van de Grote Markt met een prachtig uitzicht op de beroemde Onze Lieve-Vrouwekerk, huisvest het imposante pand van Humphrey’s. Kenmerkend voor het restaurant is de hoge ruimte met daarin zijn prachtige vide. Door zijn vele knusse hoekjes is deze eetgelegenheid uitermate geschikt voor een gezellig intiem diner. In de zomermaanden beschikken zij over een groot terras midden op het Kasteelplein waar het op een mooie zomeravond goed toeven is.

Parc Breda: Internationale keuken Lunch – High tea – Diner € € €

Bij binnenkomst waan je je haast in een New Yorkse hotspot. Het interieur is gestyled en modern, maar niet kil of afstandelijk, met warme kleuren als bruin en paars. De bediening is enthousiast en kundig. Op de eerste verdieping bevind zich een trendy cocktailbar waar u ook cocktailworkshop kunt volgen.

Meer informatie

Eetcafé Iguana
‘t Stief Kwartierke
Humphreys
Parc Breda

Eten en drinken in Breda? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan eten en drinken Breda: