Eten en drinken in Tilburg

Eten en drinken Tilburg

 € = Budgetindicatie

Humphreys: Internationale keuken Diner €

Midden in het winkelhart herbergt in een monumentaal pand deze eetgelegenheid, verdeeld over 3 etages, en met meer dan 180 stoelen. Met zijn gezellige no-nonsense instelling leent Humphrey’s Tilburg zich bij uitstek voor een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collega’s.

Mas Tapas y Vinos: Spaanse keuken Lunch – Diner €€

Stijl-en sfeervol Tapasrestaurant op de Oude Markt in Tilburg. Más Tapas specialiseert zich in mooie, lekkere en betaalbare Tapas & Wijnen. Lekker genieten van o.a. exquise Spaanse hammen, kazen en tapenades. De kleuren en de gebruikte materialen in het interieur nodigen uit om te komen ruiken en te proeven van het geboden assortiment aan lekkers en de Mediterrane sferen.

Studio: Nederlands – Franse keuken & Spaanse keuken Lunch – Diner €

Hippe kroeg in het centrum van Tilburg. Het keukenteam werkt uitsluitend met gerechten uit de streek en alles wordt vers voor u bereid. Ook tapas zijn verkrijgbaar. Vanaf dinsdag t/m zaterdag wordt er iedere avond wel iets georganiseerd met of live muziek of een DJ. De locatie heeft vier ruimtes waarmee eindeloos te variëren is. Ideaal voor elke informele of zakelijke bijeenkomst.

Meer informatie

Eten in Tilburg!
Humphreys
Mas Tapas y Vinos
Studio

Eten en drinken Tilburg? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan Eten en drinken Tilburg