Kookworkshop

Kookworkshop

Samen koken, samen eten maar ook een gedegen uitleg over de kookculturen, de producten, de presentatie en bereidingswijzen: Leerzaam en lekker!

Programma
Onder het genot van een drankje met wat lekkers volgt uitleg over het thema en hetgeen we gaan klaarmaken. Dan binden we de schorten voor en gaan we, in groepjes, onder deskundige begeleiding koken. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend verse producten van de hoogste kwaliteit. Door de interactie in de keuken ontstaat vanzelf een stukje teambuilding en wil je daar helemaal de nadruk op leggen bieden wij ook nog een black-box concept aan waarbij men in teamverband kookt zonder recepten, aan de verschillende teams de taak om te brainstormen wat ze gaan maken met de ingredienten die voorhanden zijn! Tenslotte gaan we aan tafel en heerlijk genieten van hetgeen we met elkaar hebben klaargemaakt.  Het programma duurt ca. 4 uur.

Drankarrangement mogelijk
Voor de drankjes tijdens het koken en de maaltijd bieden wij diverse drankarrangementen aan.

Kookthema’s
Na afloop ontvangt u de receptuur, zodat u het thuis nog eens kunt overdoen. Per locatie zijn verschillende thema’s mogelijk, denk aan: Italiaans, Tapas, sushi, BBQ of een seizoensmenu.

Optioneel: de kookworkshop is te combineren met een vergaderarrangement.

Samenvatting

Plaats: Breda / Bergen op Zoom / Den Bosch / Eindhoven / Tilburg
Aantal personen: 6 tot 100 personen
Duur: ca. 4 uur
Inclusief: recepten, meergangen diner en (indien gewenst) met drankarrangement
Exclusief:

Reviews

” We zijn zeer hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje. Een heerlijke accomodatie om samen met familie samen te zijn en een bijzondere verjaardag te kunnen vieren. Lekker samen genieten, lachen en plezier hebben bij het kokkerellen. De Italiaanse gerechten waren heerlijk en we hebben met smaak van heel wat gerechten genoten. Een aanrader voor een ieder voor een leuke workshop met goedlachse, gastvrije koks. Dank! ”

Hartelijke groet, Lieke Becht

Meer informatie

Lekker en Leerzaam!
Verse producten
Leuk groepsuitje!
Inclusief receptuur

Kookworkshop als groepsuitje? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Kookworkshop:

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.