Kunstig Positief!

Kunstig Positief

Hoe grappig en positief kunt u denken? Voor elkaar? Voor een aantal? Voor 1 iemand? Er wordt gestart met een verrassingsopdracht om de lachspieren en de gezelligheid op te wekken. Als dat al nodig is natuurlijk! Tijdens dit gedeelte wordt er al een echt abstract kunstwerk gecreëerd, onder leiding van de kunstenaar, zonder dat u het door heeft. Daarna krijgt iedere deelnemer een echt schilderdoek en worden er lootjes getrokken. De naam die op uw lootje staat is uw inspiratiebron voor deze workshop. De opdracht klinkt simpel maar blijkt een mooie uitdaging te zijn.

U gaat met positieve symboliek het doek omtoveren tot een waar kunstwerk voor diegene die op uw lootje staat! Uiteraard met eventuele hulp van de kunstenaar. Zodra we klaar zijn gaan we raden en vertellen voor wie het doek is wat er op staat. Altijd leuk om te horen hoe positief mensen over u denken. En u houdt er nog een kunstwerk aan over ook! Deze workshop werkt enorm op de lachspieren en is erg ontspannend. Erg leuk tijdens een vrijgezellenfeest of als teambuilding!

Samenvatting

Plaats: Bergen op Zoom / Breda / Tilburg / Den Bosch
Aantal personen: 10 tot 50 personen
Duur: ca 2 tot 2,5 uur
Inclusief: professionele begeleiding en materialen
Exclusief:

Reviews

“ We hebben genoten, was erg verrassend, leuk gebracht door de docent. Het diner was goed verzorgd. Alles was goed geregeld, geen op of aanmerkingen. Voor onze andere collega,s een aanrader, die waren enthousiast door de gemaakte foto’s. Er zullen nog meer teamuitjes volgen, dus zeker tot ziens.”

E. van IJserloo
Stichting Groenhuysen (personeelsuitje)

________________________________

“We hebben met 7 vriendinnen een workshop Kunstig Positief gevolgd. Het was een erg gezellige middag met prettige begeleiding van kunstenaar Iwaz. Ondanks dat de meesten van ons niet heel creatief zijn ingesteld, was iedereen erg trots op het resultaat en vonden we het zeer ontspannend en leuk om te schilderen.”

Elles Bakker

Meer informatie

Positief en creatief
Eigen kunstwerk
Teambuilding
Vrijgezellenfeest

Groepsuitje Kunstig Positief? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan Kunstig Positief

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.