Running Dinner Arrangement

  • Running Dinner Arrangement

    Een diner tour door hartje centrum!

Running Dinner Arrangement

Running Dinner Arrangement: Wij bieden u een diner tour door hartje centrum! Een bijzonder afwisselend en avondvullend programma, waarbij u onder begeleiding van een gids kennis maakt met deze Bourgondische stad en zijn culinaire aanbod. De gids vertelt tijdens de wandeling aardige wetenswaardigheden over de stad en zijn historie. Onderweg maakt u bij drie restaurants een verrassend smakelijke stop.

We starten bij een sfeervolle gelegenheid waar u wordt ontvangen met een drankje en een aantal smaakvolle specialiteiten.

De volgende stop is een restaurant waar u een keuze heeft voor het hoofdgerecht uit vlees, vis of vegetarisch en wat geserveerd wordt onder het genot van 2 drankjes. We zorgen voor een complete beleving op je tong! We sluiten af met een koffie/thee ronde en een heerlijk dessert bij een restaurant wat bekend staat om de gemoedelijke sfeer. Tevens heeft u de mogelijkheid om hier nog gezellig na te borrelen.

Tip: zeer geschikt voor de teambuilding omdat u na elke gang van tafel wisselt en weer bij andere personen aan tafel zit. Een unieke mogelijkheid om op een ontspannen en interactieve manier kennis te maken met uw collega’s.

Wilt u het nog actiever maken? Volg het arrangement dan zelfstandig (zonder gids) met een mooie route en informatie over de bezienswaardigheden per step!

Samenvatting

Plaats: Bergen op Zoom
Aantal personen: 10 – 50 personen
Duur: ca. 3,5 – 4 uur
Inclusief: begeleiding van een stadsgids, stadstour, 3-gangen diner en 4 consumpties per persoon.

Reviews

Running dinner Bergen op Zoom + percussie workshop

” Nogmaals hartelijk bedankt voor het uitje van 26 november. Het was een ontzettend leuke middag en avond. Alles was goed geregeld! De percussieworkshop was zeer geslaagd. Het is leuk om te zien hoe sommige collega’s helemaal opleefden en uiteindelijk zelfs met heel veel passie op de grote trommel mochten slaan. De drumleraar deed het fantastisch door ons eerst in ons handen te laten klappen en door het langzaam steeds moeilijker te maken. Daardoor kon iedereen mee doen. Het running diner was ook goed verzorgd. Bij Cafe van Ee waren ze heel vriendelijk en gastvrij en waren ze duidelijk goed op de hoogte van het programma. Ook bij de Stadsburger werden we goed ontvangen, al ging het daar even mis met de bestelling van de stadsgidsen. Die hadden ook eten besteld, maar vervolgens kwam eten van de groep bij hen terecht, waardoor er 2 collega’s geen gerecht hadden. Dit hebben ze supersnel opgelost! Het eten was heerlijk! “

Met vriendelijke groet, Soraya, Monique en Margo van de gemeente Steenbergen

_____________________________________

Running Dinner in Bergen op Zoom

” Op vrijdagavond 12 januari 2018 beleefden we met 10 vrienden een walking dinner in Bergen op Zoom. Zowel de gids -Guust als de restaurants vielen letterlijk en figuurlijk goed in de smaak! Guust wist veel en vertelde kostelijk tijdens de wandeling. In de restaurants werden we hartelijk ontvangen en hebben we heerlijk gegeten. Vooraf konden we dieetwensen en allergieën doorgeven. Daar is perfect rekening mee gehouden. De communicatie vooraf verliep prima. Een aanrader! “

Monique van Ekert

_____________________________________

Running Dinner in Bergen op Zoom

” We hebben genoten en eten en de rondwandeling was super! Bedankt voor je enthousiaste begeleiding en het organiseren! “

Marina Wolf

_____________________________________

Running dinner in Bergen op Zoom

” Stipt 17.00 uur waren we zoals afgesproken bij restaurant Poncin. Daar hebben we genoten van een heerlijk voorgerecht en werden we opgehaald door onze gids Rémon. Na een korte uitleg vertrokken we via de Lievevrouwestraat richting De gevangenpoort, Moeregrebstraat naar Het Markiezenhof. Bij La Pucelle werden we gastvrij ontvangen en getrakteerd op een verrukkelijk diner bij een knapperend haardvuur.  Voldaan hebben we de tour voortgezet richting de Dikke boom, Thaliaplein om af te sluiten bij De Moor op de Grote Markt. De koffie met zoete lekkernijen waren gevaarlijk lekker. We zijn door Rémon verrijkt met leuke weetjes en feitjes over de stad Bergen op Zoom en kijken terug op een zeer geslaagde, goed verzorgde avond.”

Marianne Harnisch
Office manager
Eco-Point International B.V.

_____________________________________

Running dinner met steppen in Bergen op Zoom

“De zakelijke activiteit met een management team was absoluut een succes. Het steppen samen met de zeer enthousiaste gids, was echt een leuke, leerzame en toch sportiever ervaring. We hebben onderweg veel lol gehad! Het eten in de verschillende restaurants was top! Al met al een super activiteit die zeker aan te raden is voor jong en oud.”

Met vriendelijke groet,

Edith Punt
Stichting TanteLouise-Vivensis

Meer informatie

Verschillende restaurants
Teambuilding
Groepsactiviteit
Te voet of per step

Running Dinner Arrangement? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan het Running Dinner Arrangement

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.