Solex tour

Solex tour

Op een originele manier touren door de stad en omgeving? Met een new-age Solex kunt u kiezen voor een leuke route door het gezellige centrum of de mooie bosrijke omgeving. Zelf een route bepalen kan natuurlijk ook. De Solex is een toevallige uitvinding uit Frankrijk die een tijd lang het hippe vervoersmiddel in Europa was. Nu is de gemotoriseerde fiets een nostalgisch vervoersmiddel die door de motor op het voorwiel altijd de aandacht trekt. Een ultieme beleving voor u en uw groep. Verhuur per dagdeel van 3 uur. Inclusief route, verzekering en pechhulp. Iedere deelnemer moet in het bezit zijn van een bromfietscertificaat of rijbewijs.

Samenvatting

Plaats: Bergen op Zoom / Breda / Den Bosch
Aantal personen: 10 tot 50 personen
Duur: ca 3 uur
Inclusief: Goede uitleg van de solex, huur solex, route,
Exclusief: Borgsom

Reviews

” We hebben zaterdag een zeer leuke middag gehad met zijn allen! Alles was goed geregeld en er werd goed uitleg gegeven. Mede dankzij het uitblijven van het noodweer was het een top activiteit.”

Timmy Willemse (vrijgezellenfeest)

________________________________

” Het was een geslaagde middag! We hadden heerlijk weer en het solexen was heel leuk. We zullen het ook zeker aanbevelen”

Marieke Geluk (familiedag)

Meer informatie

Ontdek de stad
Nostalgisch vervoersmiddel
Inclusief verzekering en pechhulp
Origineel

Solex tour? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Solex tour

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.