Teambuilding Arrangement

  • Team Arrangement

    Speel “Ben jij de Mol?” en ga erna heerlijk uit eten!

Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten met onze citygame “Ben jij de Mol?” is razend populair, daarom hebben wij een nieuw arrangement ontwikkelt in combinatie met een gezellig eetcafé. Zo kan iedereen in deze economische tijden toch voor een superscherpe prijs genieten van een spannende teambuilding activiteiten in de stad gevolgd door een heerlijk 3-gangen diner.

Een reuze spannend teambuilding uitje! Zelfs uw beste collega is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren? Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve teambuildings opdrachten moet uw team de strijd aangaan met de andere teams. Het lijkt eenvoudig, niets is minder waar! In uw gezelschap bevindt zich een mol. Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren en in ieder geval te frustreren als gevolg van zijn of haar geheime missie. Teambuilding activiteiten wordt deze dag beloond met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel. Daar zullen de mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen hebben misleid tijdens uw uitje!

Aansluitend aan dit programma, wat voornamelijk heeft plaatsgevonden in het centrum (zo leert u deze Bourgondische stad op speelse manier beter kennen), gaan we in een gezellig sfeervol eetcafé heerlijk genieten van een welverdiend diner.

Samenvatting

Plaats: Breda / Bergen op Zoom / Tilburg
Aantal personen: 10 – 40 personen
Duur: ca. 5,5 – 6 uur
Inclusief: Teambuilding activiteiten spel “Ben jij de Mol?”, enthousiaste begeleiding, materialen, hapjes en drankjes tijdens het spel, prijsje voor de winnaar(s), 3-gangen diner.
Exclusief: consumpties bij het diner

Reviews

” In april hebben wij ‘Ben jij de Mol?’ gespeeld tijdens onze teambuildingsdag. Een leuk en dynamisch spel door het centrum van Tilburg. Heel leuk in elkaar gezet door Rémon en leuke begeleiding. Ons start- en eindpunt was bij de Studio, waar een heerlijke lunch en diner voor ons klaarstonden. Kortom, een hele leuke dag die erg goed geregeld was, ik zou het zeker aanraden aan anderen! “

Nienke Smulders
Onderzoeker Tranzo

________________________________________________

” Zaterdag, 9 april, hebben we het Wie is de Mol Citygame gedaan in Bergen op Zoom. We werden hartelijk ontvangen in Eetcafe Van Ee door Amy Bakx in wiens handen de spelleiding lag voor deze middag. Aansluitend aan het spel hebben we genoten van een heerlijk driegangen diner bij Eetcafe Van Ee. De citygame is een leuk actief spel wat wat mij betreft nog langer had mogen duren. Je moet de stad wel een beetje kennen om de opdrachten binnen de gestelde tijd te kunnen doen maar dat maakt het ook weer wel leuk. We hebben veel lol gehad en de tijd vloog voorbij. “

Monique Franken Moelker (vriendenuitje)

_____________________________________

Havermans Paramedisch Centrum (personeelsuitje)

” Dank je wel voor de hele goede organisatie van ons team-uitje. Wij hebben genoten van Wie is de Mol? en daarna heerlijk gegeten. Het was een avond vol plezier!!! ”

Marlinda van den Eijnden

_______

Tante Louise- Vivensis (personeelsuitje)

” Vrijdag 5 juni hebben wij een fantastisch personeelsuitje mogen boeken bij jullie organisatie. Alles was tot in de puntjes fantastisch geregeld, Het wie is de mol spel is een zekere aanrader om te spelen met collega`s. Het eten bij van ee was erg gezellig en goed geregeld, een van ons had helaas een minder mooi stukje vlees maar dit werd gelijk netjes opgelost door de meisjes van de bediening. Tot slot was dit een echte aanrader en hebben wij een top middag en avond mogen beleven!! ”

Groetjes team Geronto 421

______

Doomen & Quist (personeelsuitje met partners)

” We hebben de activiteit ‘Ben jij de Mol en Private Dinner’ geboekt bij Las Fiestas Del Mundo. Het was een topdag! Goede organisatie en erg leuke activiteiten. Mogelijk gemaakt door Rémon Samuelsz. Bedankt voor deze leuke dag! ”

Dennis Quist
______

Stichting TanteLouise-Vivensis (personeelsuitje)

“Wij hebben met 80 personen deelgenomen aan het spel Wie is de Mol. Dit was erg leuk om te doen, de vragen en opdrachten waren erg gevarieerd. Ook de combinatie van buiten- en binnenactiviteit maakte het een compleet geheel. Na afloop hebben we leuke reacties gehad van de collega’s, zij waren allen erg enthousiaist.

Ans van Eekeren
_____
Interpolis (teamuitje)

” Vrolijk en spannend spel (Wie is de mol) in gezellige binnenstad van Breda. Ontvangst en bediening in eetcafe/restaurant  Iguana was goed. Nogmaals bedankt voor alle moeite, we hebben een hele leuke en gezellige dag gehad.”

Edwin Kik
_____
Basisschool De Kreek (personeelsuitje)

“Wij hebben met ons team een hele leuke middag gehad met het spel ‘wie is de mol’ in de stad Breda. Meteen al aan het begin van de middag wordt d.m.v. een rebus het spel gestart en zijn de teams verdeeld en zo kan het ontrafelen van ‘de Mol’ beginnen. Het is een geweldige middag geworden met leuke opdrachten en heerlijk eten( tapas) aan het einde van de dag in eetcafe Iguana.”

Wendy van de voorde

Meer informatie

Teambuilding activiteiten
Eten en drank
Leuk en gezellig!
Grote groepen

Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes