The Hangover

The Hangover

Natuurlijk kent iedereen de enorm grappige film ‘The Hangover’ en wie deze film gezien heeft wil dit zelf ook meemaken! Nu kan dat! U kent de lachwekkende foto’s uit de film, die de dag na de beroemde vrijgezellenavond te zien waren.

De groep wordt in subgroepjes van 4 personen verdeeld, elk groepje van 4 personen gaat dit spelen en een echt Wolfpack vormen. Dit is een erg uitdagend en ongelofelijk grappig spel, waarbij u misschien wel uw grenzen zult moeten verleggen! Laat uw creativiteit zijn gang gaan! Zorg ervoor dat uw foto’s hilarisch zijn! Aan het einde van de activiteit komen alle groepjes samen.

Heeft u het gaafste verhaal met de gaafste foto’s aan uw Hangover beleefd? Dan bent u degene die de prijs in ontvangst mag nemen.

Samenvatting

Plaats: Den Bosch / Eindhoven
Aantal personen: 10 tot 50 personen
Duur: ca 3,5 uur
Inclusief: 1 consumptie p.p., hilarische opdrachten, fotocamera, flesje drinken voor onderweg, zaalruimte voor de presentatie en de prijsuitreiking, prijsje voor het winnende team.
Exclusief: overige consumpties

Reviews

Er zijn nog geen reviews over deze activiteit.

Meer informatie

Van de beroemde film
Speel zelf The Hangover
Hilarische opdrachten
Leuke middag

The Hangover spelen? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan The Hangover

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.