The Target

<h1>The Target</h1>

The target is een spannend achtervolgingsspel dat uniek is in de wereld. Je speelt als het ware een videogame met de stad als decor. In The target is een gevaarlijke gangster net ontsnapt uit de gevangenis. Hij terroriseert nu de stad, want een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt. Drie agenten worden er op uitgestuurd om de man te vatten voor hij 1.000.000  euro heeft verdiend en de stad verlaat.

Om de misdaden te kunnen plegen, moet de gangster (virtuele) voorwerpen stelen die verspreid zijn over de stad: een mes, een touwladder, explosieven, enz… Maar telkens als hij een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, komt de politie dit te weten.¬ Zo laat de gangster een spoor na in de stad.¬ Bovendien slagen de politiesatellieten er in om de man exact te lokaliseren om de 6 minuten en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun ‘target’ (de gangster) verwijderd zijn. Maar de gangster weet de satellietsignalen te onderscheppen en krijgt net dezelfde informatie op zijn scherm… én hij heeft enkele speciale verdedigingsmiddelen om de politie van zich af te schudden…Slaagt de politie er in om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt?

Samenvatting

Plaats: Breda / Den Bosch
Aantal personen: 10 tot 20 personen
Duur: ca 2,5 uur
Inclusief: 2 consumpties p.p., gebruikmaking van smartphones, instructie en begeleiding.
Exclusief: overige consumpties

Reviews

Er zijn nog geen reviews over deze activiteit.

Meer informatie

Spannend!
Achtervolgingsspel
Gangster en politie
Team activiteit

Het Spel The Target? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de The Target

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.