Trouwpuzzeltocht

Trouwpuzzeltocht

Een geweldige middag staat jullie te wachten met deze superleuke vrijgezellen puzzeltocht! Je gaat op pad om de meest uiteenlopende bijzondere vragen te beantwoorden over de stad, het huwelijk en de liefde! Serieuze en ludieke opdrachten wisselen elkaar tijdens dit spelprogramma in een prettig tempo af. Naast een aantal teamopdrachten krijgt de ‘bride to be’ onderweg een aantal hilarische opdrachten waarbij haar vindingrijkheid en liefdeskennis wordt getest. Na al het harde zwoegen eindigen we de tocht in een sfeervolle gelegenheid met een welverdiende consumptie en wat te knabbelen. De antwoorden worden nagekeken en na wat tromgeroffel wordt er een toepasselijke prijs uitgereikt aan alle deelnemers. Proost op een onvergetelijk vrijgezellenfeest en een geslaagd huwelijk!

Samenvatting

Plaats: Breda / Bergen op Zoom
Aantal personen: 10 tot 20 personen
Duur: ca 3 uur
Inclusief: instructie, huur materialen, programma/informatieboekje, voorbereidingskosten, prijsuitreiking met prijsje, 1 drankje p.p. en bittergarnituur.
Exclusief:

Reviews

” Wij hebben de trouwpuzzeltocht gedaan in Breda. Helaas was het zo koud dat wij hem zelf maar wat sneller hebben gedaan, want voor een aantal opdrachten hadden we mensen nodig van straat die waren er niet i.v.m. de kou. Maar we hebben wel genoten en gelachen. Ook wij werden hartelijk ontvangen in het Stiefkwartierke en hebben daar genoten van een heerlijke lunch. Wij komen zeker weer eens terug! “

Yvonne Smit-Meertens

Meer informatie

Vrijgezellen feest
Ludieke opdrachten
Leuke teamopdrachten
Liefdeskennis

Trouwpuzzeltocht? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Trouwpuzzeltocht

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.