Vreemde portretten

Vreemde portretten

“Ziet u er echt zo vreemd uit? Allemaal kennen we het fenomeen karikatuur tekenen. Deze workshop is daar de kunstzinnige variant op. We verdelen de groep in tweetallen. Iedere deelnemer krijgt een groot vel. De bedoeling is dat u de persoon tegenover u gaat verwerken tot een waar kunstwerk! We gaan dus niet een levensecht portret maken.

Nee u gaat uw fantasie gebruiken. Hoe ziet u die persoon? Wat past daar nou als beeldtaal bij? We gaan proberen de andere persoon zo vreemd mogelijk te portretteren. Onder begeleiding van de kunstenaar komen hier werkelijk fantastische portretten uit. Er wordt met verschillende materialen gewerkt. Als klapper op de vuurpijl neemt u niet uw eigen kunstwerk mee naar huis, maar neemt u het portret dat de ander van u heeft gemaakt mee naar huis! Nu maar hopen dat ie nog een beetje lijkt! Deze workshop werkt enorm op de lachspieren en is erg ontspannend. Ook erg leuk als teambuildingworkshop.

Samenvatting

Plaats: Bergen op Zoom / Breda / Tilburg / Den Bosch
Aantal personen: 10 tot 50 personen
Duur: ca 2 uur
Inclusief: professionele begeleiding, materialen
Exclusief:

Reviews

Er zijn nog geen reviews over deze activiteit.

Meer informatie

Creatief
Variant karikatuur tekenen
Teambuilding
Leuk en ontspannend

Workshop Vreemde portretten? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de workshop Vreemde portretten

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.