Ben jij de Mol?

Ben jij de Mol?

Iedereen kent “Wie is de Mol?” wel van televisie. Onze variant heet Ben jij de Mol? en is een reuze spannend teambuilding uitje! Zelfs uw beste collega is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren?

Nadat onder het genot van een drankje in een gezellige ambiance, de spelregels zijn blootgelegd, komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te liggen en speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve teambuildings opdrachten moet uw team de strijd aangaan met de andere teams.

Het lijkt eenvoudig, niets is minder waar! In uw gezelschap bevindt zich een mol. Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren en in ieder geval te frustreren als gevolg van zijn of haar geheime missie. Details aan collega’s vallen op, die u nooit eerder heeft waargenomen. Is het een mol streek of is hij altijd zo onhandig? En is het de mol die een verkeerd antwoord gaf of wist ze het echt niet?

Teambuilding wordt deze dag beloond met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel. Daar zullen de mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen hebben misleid tijdens uw uitje!

Wij bieden ook nog een variant aan als dinerspel

Samenvatting

Plaats:  Breda / Bergen op Zoom / Tilburg / Den Bosch / Eindhoven
Aantal personen: 10 tot 100 personen
Duur: ca 3,5 uur
Inclusief: incl. koffie/thee bij aanvang met wat lekkers, instructie en begeleiding, 2 consumpties p.p. tijdens het spel en wat te knabbelen bv. nootjes/nacho’s, huur materialen, prijs uitreiking met prijs winnaar(s).
Exclusief: overige consumpties

Reviews
” Als teambuilding het spel “Wie is de mol” gedaan in Bergen op Zoom. Communicatie vooraf via mail verliep erg goed. Op de dag zelf was alles goed georganiseerd en voorbereid. We hebben veel plezier gehad en de opdrachten waren leuk om te doen. Leuke begeleiding van Rémon tijdens het spel! ”

Jantine Adriaansen
Tante Louise
________________________

” Genoten van een geweldig teamuitje ‘Wie is de mol’ in het mooie Breda, echt een aanrader. Opdrachten dagen iedereen uit om zo actief mogelijk mee te doen.”

Joselien Sweere
Basisschool ‘t Bossche Hart
________________________

” Afgelopen weekend hebben wij met onze collega’s in de binnenstad van Bergen op Zoom het ‘Ben jij de Mol’ gespeeld. Jullie hebben ons een uitdagend teamspel met enthousiaste en energieke begeleiding bezorgd. Van onze collega’s hebben wij superpositieve reacties ontvangen op dit uitje. Wij kunnen het iedereen aanbevelen. Wij gaan nog eens op zoek in jullie aanbod voor andere uitjes! “

S.E. (Sylvia) van Tilburg AA
DRV Accountants & Adviseurs

________________________

” Het team Lambertijnenhof 234ab van S&L Zorg heeft genoten van de fantastische mollenmiddag in Bergen op Zoom. Onze complimenten voor deze opzet. “

Rianne Ketelaars,
S&L Zorg

_______________________

” Vorige week wie is de mol gespeeld onder begeleiding van Remon Samuelsz in Tilburg. Het was erg leuk, afwisselend en relaxed. Het was fijn dat er wat pauzemomenten waren ingelast zodat we een drankje konden drinken. het spel is echt wel een aanrader.
Het diner bij studio Tilburg was veel en vrij kort op elkaar. “

Jessica van Kuijk
CZ

_______________________
” Op 17 mei met ons team Wie is de Mol gespeeld als teambuilding. Het was goed georganiseerd en een zeer geslaagde middag. Remon dank je wel voor alles.”
Annemarie Honhoff – ten Brincke
S&L Zorg
_______________________

“Afgelopen vrijdag hebben we met ons team wie is de mol gespeeld onder begeleiding van Rémon. Alles was perfect geregeld en we hebben een leuke dag gehad en erg veel gelachen! Tot op het laatste moment was het nog spannend wie uiteindelijk de mol was… We kunnen het iedereen aanraden om dit event bij Las Fiestas Del Mundo te boeken.”

Loes van der Sommen
Beebielove

_______________________

” We kijken terug op een leuk middag vullend programma dat goed in elkaar zat. Alleen maar positieve reacties van de groep en iedereen deed leuk mee (wat wel uitzonderlijk is voor onze groep). Het ontdekken van de stad tijdens het spel was leuk, vooral omdat we zo’n mooi weer hadden. Het strijden tegen elkaar zou misschien nog wat meer mogen, maar eigenlijk was het allemaal dik in orde. Verder vond ik de locatie leuk en de drank/hapjes een meerwaarden. “

Nelleke Groenen

_______________________

” Wij vond het een erg leuke ochtend. Het wie is de mol spel was goed ontvangen door onze collega’s. De slechte kanten komen bij het spel naar boven doordat je de boel als mol moet laten mislukken. En de manier waarop het eindigde was ook erg leuk, verrassende uitslag! Ook de drankjes en de lunch waren goed verzorgd via van Ee. Mooi ook dat we de binnenstad van bergen op zoom eens op een andere manier gezien hebben. We zullen jouw organisatie zeker bij andere aanbevelen. “

Patricia van Etten
HAP West-Brabant

_______________________

” Het was een erg leuke middag! We hebben allemaal leuke reacties gekregen van mijn collega’s. De ‘grote’ opdracht aan het begin was prettig, daarna konden we lekker bijkletsen en hier en daar nog een spelletje. Het zat goed in elkaar! “

Linda, Laura en de collega’s van BS de Wingerd
_______________________

” Een superactiviteit met geweldige begeleiding. Een leuke manier om samen bezig te zijn, waarbij het ook een uitdaging is om de mol te achterhalen. Aanrader! “

Marieke van Ooijen

_______________________

” Afgelopen zondag hebben we met onze neven en nichtendag het ‘wie is de mol’ spel gedaan. Wat was het een succes!! Goed georganiseerd en heel verrassend. Onwijs bedankt voor de leuke en gezellige dag! “

Wendy Bovée

_______________________

” Supergeslaagde middag gehad met ons team en enkele mollen. Zeker aan te raden! ”

Hotel Wemeldinge
Esther Bloemenkamp

______________________________

“Ben jij de mol gespeeld met een vrijgezellenfeest. Super leuk in elkaar gezet en hele leuke begeleiding!”

Romy Willems

__________________________________________________________________

” Dit spel, Wie is de Mol, had ik geboekt voor het middagprogramma vanwege ons teambuildingsuitje. Het werd erg gewaardeerd door mijn collega’s en hoorde alleen maar positieve berichten. Het spel zat leuk in elkaar en iedereen werd gaandeweg super enthousiast. Ondanks dat ik op het laatste moment nog dingen moest wijzigen werd daar door Rémon handig op ingespeeld, waarvoor mijn dank. Ondanks dat Bergen op Zoom bij velen van ons al bekend was hebben we toch zaken moeten checken en na moeten denken. Ik zal deze organisatie zeker in mijn geheugen opslaan. Nogmaals namens mij en de collega’s hartelijk dank.”

Mary van Hooijdonk-Vonk
Afdeling Publiek & Collecties
Het Markiezenhof

__________________________________________________________________

” We hebben erg genoten van ons Heeren-uitje. Zodra er ergens “Wie is de Mol?” op wordt geplakt, is alles verdacht. We hebben er naderhand erg om moeten lachen. De organisatie was goed en het spel liep goed door. Zelfs voor echte Bergenaren zat er genoeg in. Het eten bij de Moor was erg goed. Ik heb geen 1 klacht gehad. En dat moet je van me aannemen, dat is uniek. Conclusie: Top dag. Sloot goed aan bij de doelgroep. Iedereen heeft het goed naar zijn zin gehad. ”

Bart Aarts

__________________________________________________________________

” Het is een leuke interactieve manier om de stad te verkennen. Zelfs de sceptici onder ons hebben een hele leuke en geslaagde middag gehad. ”

Brigitte de Groot
Management Assistent
SDW Zorg

__________________________________________________________________

“Een gezellig vrijgezellenfeest gehad afgelopen weekend. Om ons na het eten te vermaken hadden we gekozen om het wie is de mol spel te spelen! Dat was een succes!! Het spel zat leuk in elkaar en iedereen werd super enthousiast en fanatiek!! Ook was er op het laatste moment nog iets veranderd in onze planning en jullie speelden daar weer op in. We hebben veel plezier gehad en alleen maar leuke reacties gehad!! Heel erg bedankt!!!”

Aniek van den Berg

Meer informatie

Ben jij de Mol?
Teambuilding!
Spannend spel
Met prijsuitreiking

Ben jij de Mol? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan Ben jij de Mol?

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.