Workshop Bonbons

Workshop Bonbons

Workshop Bonbons: Een origineel idee. Een gezellige groepsactiviteit voor familie of bedrijven: zelf chocolade / bonbons maken! Wij ontvangen uw familie of uw bedrijf met onze Bourgondische gastvrijheid. Het wordt een ochtend of middag om uw vingers bij af te likken! Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken en zelf aan de slag te gaan. Onze docent neemt u mee op een cullinaire reis. Natuurlijk zorgen we voor bonbondoosjes, zodat jullie al het lekkers ook mee naar huis kunnen nemen.

Samenvatting

Plaats: Breda / Bergen op Zoom / Den Bosch / Tilburg / Eindhoven
Aantal personen: 10 tot 20 personen
Duur: ca 2 – 2,5 uur
Inclusief: begeleiding, materialen, aantal consumpties en wat lekkers tijdens de workshop en doosje zelfgemaakte producten mee naar huis.
Exclusief:

Reviews

” Het was voor onze groep zeker een geslaagde dag met een deel daarvan een superleuke workshop. We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen van Esther een heel duidelijke uitleg. Iedereen werd heel goed geholpen. We hebben veel gelachen en plezier gemaakt en hadden op het einde een mooi pakketje bonbons om mee te nemen. Ook heel aangenaam was dat we onze bonbons in het hotel konden laten staan tijdens de rest van onze avond en ze zelfs tot laat weer konden ophalen. Ik denk dat iedereen van de groep de workshop zou aanraden aan vrienden. “

Gerd Swinnen

Meer informatie

Eigen bonbons maken!
Heerlijke chocola
Leuk groepsuitje
Neem je bonbons mee naar huis

Workshop Bonbons? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan Workshop Bonbons

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.