Braziliaanse Percussie

Workshop Braziliaanse Percussie

Uw relaties, collega’s, vrienden of familie enthousiasmeren! Teambuilding een ijzersterke basis voor succes! Wij inspireren, motiveren en activeren u tijdens de Braziliaanse percussie workshop. In een korte tijd wordt een swingend muziekstuk aangeleerd, waarbij de deelnemers naar elkaar leren luisteren en ervaren hoe belangrijk het is om als groep samen te werken.

De deelnemers worden in groepen verdeeld, iedere groep bespeelt een ander Braziliaans instrument. Wanneer elke sectie zijn eigen ritme beheerst, zal het geheel worden samengevoegd. We gebruiken hiervoor de basisinstrumenten van de samba en u waant zich voor even in Rio de Janeiro.

Samenvatting

Plaats: Breda / Bergen op Zoom / Tilburg / Den Bosch
Aantal personen: 10 tot 50 personen
Duur: ca 1,5 uur
Inclusief: professionele begeleiding, huur materialen, locatiehuur
Exclusief: consumpties

Reviews

” De activiteit was zoals ik had verwacht. Ik ben zeer tevreden over de leraar. Hij had een positieve uitstraling! Ik heb van de groep alleen maar positieve reacties gehad. De locatie was prima! De communicatie met Las Fiestas Del Mundo was goed. “

Mark Bakker

Meer informatie

Ritme en gevoel!
Samba
Motiveren en activeren
Samenwerken

Workshop Braziliaanse Percussie? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Workshop Braziliaanse Percussie

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.