Workshop Burlesque

Workshop Burlesque

Een grote rage in Engeland en Amerika en nu is Nederland aan de beurt: Burlesque. Deze vorm van entertainment is weer populair gemaakt door de film Burlesque met o.a. Christina Aquilera. Burlesque is een showstijl waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Tijdens de workshop dans je op typische sexy Burlesque muziek. Onze dansdocente leert u het verleiden, zwoel kijken, heupwiegen, sexy lopen, flirten tijdens de Burlesque dans.

Elegantie, sexy moves en vooral veel fun! Met deze workshop herontdek je jouw vrouwelijkheid. Je voelt je een diva, een bad lady, een dame die alles aan kan. Erg geschikt voor een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest!

Samenvatting

Plaats: Breda / Bergen op Zoom / Den Bosch
Aantal personen: 10 tot 50 personen
Duur: ca 1,5 uur
Inclusief: professionele begeleiding, attributen, zaalhuur
Exclusief: consumpties

Reviews

” Was helemaal super! Had zelf wat verkleed kleding bij en de dames gelukkig ook! Best intensief,  maar echt super gaaf!  Veel gelachen , de dames hebben het er nog over ‘t was geslaagd!! ”

Jaimy den Houting (vrijgezellenfeest)

Meer informatie

Grote rage
Sportief en sexy
Kunst van het verleiden
Vrijgezellenfeest topper!

Workshop Burlesque? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan Workshop Burlesque

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.