Workshop High Wine

Workshop High Wine

Workshop High Wine. Italië is het droomland voor elke lekkerbek en wijnliefhebber, genieten maar dan op zijn Italiaans. Geniet met familie en vrienden, maar ook voor een gezellige (bedrijfs)borrel of receptie is een High Wine uitermate geschikt. U wordt verwelkomt met een mooi glas spumante als aperitief. Daarna nemen we de recepten door. Samen gaat u de gerechten vers en ambachtelijk bereiden met de (h)eerlijkste ingrediënten. Antipasti zijn er om van te peuzelen, deze kleine eenhapsgerechtjes worden altijd samen op tafel gezet, zodat iedereen er van kan genieten.

De heerlijkste recepten van la Nonna zijn het uitgangspunt; diverse bruscettes, tapenades, salade, salumi en nog veel meer! Ook laten we u kennismaken met bijpassende Italiaanse wijnen zoals de wijnen van de Grechetto, Trebbiano, Sangiovese, Montepulciano d’Abruzzo en Sagrantino druif. Een unieke wijn en spijservaring die u niet snel zult vergeten.

Samenvatting

Plaats: Breda
Aantal personen: 10 tot 24 personen
Duur: ca 3 uur
Inclusief: aperitief, 4 soorten wijn, recepten.
Exclusief: overige consumpties.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over deze activiteit.

Meer informatie

Kookworkshop
Bijpassende Italiaanse wijnen
Lekkere antipasti hapjes
Leuk voor bedrijfsborrel

Workshop High Wine? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Workshop High Wine

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.