Workshop Hula Hoop

Workshop Hula Hoop

Met de nostalgie van het ouderwetse hoelahoepen in een eigentijds jasje brengt deze workshop gegarandeerd de sfeer er in. Je hebt geen soepele heupen of danservaring nodig; iedereen kan meedoen! Ook mannen kunnen hun draai vinden in, ook in de stoerdere off body bewegingen. De hoepels die gebruikt worden zijn iets groter en zwaarder en deze maken een wereld van verschil ten opzichte van kinderhoepels! Met deze hoepels heb je veel sneller succes en heb je al snel een paar leuke trucjes onder de knie.

Je leert de basis bewegingen om de middel en in de handen. Vervolgens maak je van verschillende bewegingen als gauw verrassende combinaties. Naast eigen oefentijd doen we ook duo- en groepsoefeningen die bijdragen bij aan een ontspannen en vrolijke sfeer. Er wordt vaak heel wat afgelachen! De hoepel haalt je weg van onze gedachten en brengt je in je lijf. Je creativiteit wordt geprikkeld door de gelegenheid (het spelen weer) te ontdekken.

Samenvatting

Plaats: Breda / Bergen op Zoom / Den Bosch
Aantal personen: 10 – 25 personen
Duur: 1,5 uur
Inclusief: begeleiding, materialen, locatie
Exclusief: consumpties

Reviews

Er zijn nog geen reviews over deze activiteit.

Meer informatie

Nostalgisch
Lachwekkend
Teamspirit
Unieke grote hoepels

Workshop Hula Hoop? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Workshop Hula Hoop

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.