Workshop Icecarving

Workshop Icecarving

Op onze workshoplocatie in Rijsbergen (vlakbij Breda) leert u onder professionele begeleiding zelf een prachtig kristal heldere ijssculptuur te maken uit het zuiverste ijs om echt een juweel te kappen. U wordt ontvangen in de salon met een kopje koffie of thee. Hierna geeft onze begeleider een korte demonstratie en uitleg over het ijskappen. Per twee personen is er een ijsblok voorzien, waar we een ijssculptuur van gaan maken. Ieder groepje maakt naar eigen inzicht een figuur. Op het einde sluiten we af met een lekker warm drankje.

Indien gewenst mogen de ijsbeelden meegenomen worden. De workshop is inclusief werkmateriaal, u dient zelf voor handschoenen te zorgen en eventueel voor regenkleding.

Samenvatting

Plaats: Breda
Aantal personen: 10 tot 16 personen
Duur: ca 2,5 uur
Inclusief: Professionele begeleiding, werkmateriaal, 2 warme drankjes p.p., indien gewenst mogen de ijsbeelden meegenomen worden.
Exclusief: handschoenen en regenkleding (door u zelf mee te nemen)

Reviews

Er zijn nog geen reviews over deze activiteit.

Meer informatie

Ijssculptuur workshop
Professionele begeleiding
Met lekkere warme drankjes
Neem je ijs-beeld mee!

Workshop Icecarving? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan een Workshop Icecarving

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.