Workshop Ijstaart maken

Workshop Ijstaart maken

Op onze workshoplocatie in Rijsbergen (vlakbij Breda) leert u onder professionele begeleiding een ijstaart te maken. De enthousiaste docent draagt de titel SVH Meesterijsbereider (de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ijs bereiden in Nederland). U wordt ontvangen in de salon met een kopje koffie, thee of fris. Vervolgens krijgt iedereen een plastic schort en gaan we de productieruimte in. Hier krijgt ieder een ring-vorm om de ijstaart in te maken. Er worden twee soorten ijs gedraaid. Met deze twee smaken gaan we de ring-vorm vullen.

De taartjes gaan de vriezer in voor aan te vriezen. Ondertussen wordt er een figuurtje van marsepein gemaakt. Tussendoor houden we nog een pauze om iets te drinken of een ijsje te eten. Als laatste stap gaan we de taartjes mooi afwerken. De gemaakte producten worden uiteraard nog geproefd en ieders zelfgemaakte creatie wordt verpakt en krijgt men mee naar huis.

Samenvatting

Plaats: Breda
Aantal personen: 10 tot 16 personen
Duur: ca 2,5 uur
Inclusief: professionele begeleiding, 2 consumpties p.p., je eigen gemaakte taart mee naar huis.
Exclusief:

Reviews

Er zijn nog geen reviews over deze activiteit.

Meer informatie

Je eigen Ijstaart maken
Heerlijk vers ijs
Professionele begeleiding
Neem je ijsstaart mee naar huis!

Workshop Ijstaart maken? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Workshop Ijstaart maken

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.