Workshop Karikatuur maken

Workshop Karikatuur maken

Onder begeleiding van ons bruisend team wordt u aangemoedigd om uw creatieve grenzen eens lekker te verleggen in deze originele schilderworkshop. De kleurrijke verf druipt van de doeken af en gezamenlijk maakt u kunst tijdens een teambuildingsdag.

Wie altijd al een karikatuur wilde maken of wil weten hoe dat nou in zijn werk gaat, kan dit meemaken met een workshop karikatuur tekenen van de bekende Bergse cartoonist en illustrator Eric Elich. In een professioneel schildersatelier in Bergen op Zoom leert u als eerste onderdeel een karikatuur van elkaar te maken. Na een korte pauze voor een drankje en hapje neemt de andere docent de workshop over. Iedereen gaat zijn eigen karikatuur kleur geven! Je word begeleid door een enthousiaste kunstenaar. Het eindresultaat gaat mee naar huis als een leuk aandenken aan deze gezellige middag! In Eindhoven hebben we ook mogelijkheden voor een workshop karikatuur maken, vraag gerust naar het programma op deze locatie.

Samenvatting

Plaats: Bergen op Zoom / Eindhoven
Aantal personen: 15 tot 50 personen
Duur: ca 3 – 3,5 uur Bergen op Zoom / 2 uur Eindhoven
Inclusief: professione begeleiding, materialen, enkele consumpties
Exclusief:

Reviews

” Het was een erg geslaagde dag, alles was goed geregeld. De stadswandeling is erg verrassend geweest ondanks dat we allemaal uit Bergen op Zoom komen werd er toch dingen verteld wat we niet wisten. Het eten was goed de ontvangst was goed de workshop was erg leuk, iedereen deed enthousiast mee, en het weer was goed. Een perfecte dag, kon niet beter. Bedankt. ”

Elize van IJserloo

__________________

” Een hardstikke gezellige middag karikatuur tekenen met de “lokale Kunstenaar” Eric Elich en als een afsluiting een verrukkelijke maaltijd bij Pidola. ”

Mevr. S. Verresen

Meer informatie

Hoe maak je een karikatuur?
tekenen en schilderen in 1 workshop!
Teambuilding
Je kunstwerk mee naar huis

Workshop Karikatuur maken? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan Workshop Karikatuur maken

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.