Workshop Paaldansen

Workshop Paaldansen

De workshop Polexercise is een gezellige sportieve paaldans les. Waarbij je veel spiergroepen op leuke wijze traint, zonder het te merken. Na ontvangst met een drankje starten we met een warming up, hierna leer je basis van het paaldans en wat er allemaal mogelijk is aan de danspaal. Je traint met je eigen lichaamsgewicht en bent lekker in groepsverband bezig. Tussen door is er tijd om even bij te kletsen en uit te rusten en foto’s te maken. Aan het eind van de workshop ben je vast verslingerd aan de paal en kun je ontspannen en genieten van een korte demo.

Samenvatting

Plaats: Den Bosch / Breda / Tilburg
Aantal personen: 10 tot 30 personen
Duur: ca 1,5 – 2 uur
Inclusief: professionele begeleiding, zaalhuur
Exclusief:

Reviews

” Afgelopen weekend hebben we een super leuk vrijgezellenfeest gehad!! de workshop paaldansen viel goed in de smaak. We hadden veel plezier, enorm gelachen en sportief bezig geweest. Cindy en Ilse enorm bedankt! jullie zijn geweldig!!! ”

Marielle van gastel (vrijgezellenfeest)

____________________

” We hebben het geweldig gehad!!!! De meiden hebben genoten en zeer actief meegedaan. Denken er zelfs over om mee te gaan doen aan een vervolgcursus. Nogmaals mijn dank! ”

Renate Broeksteeg (vrijgezellenfeest)

Meer informatie

Paaldansen
Sportief
Groepsverband
Inclusief certificaat

Workshop Paaldansen? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Workshop Paaldansen

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.