Workshop taart decoreren

Workshop taart decoreren

Bij deze basis workshop taart decoreren krijgt ieder van jullie een eigen taartbodem welke jullie helemaal naar eigen inzicht gaan decoreren met fondant. Onder begeleiding van een culinaire workshop coach gaan jullie zelf fondant kleuren, de taart bekleden en vervolgens decoreren. Jullie maken gebruik van diverse uitstekers en parels om er uiteindelijk een echte traktatie van te maken, zonde om op te eten!

Bij deze workshop staan creativiteit en gezelligheid centraal, bovendien mag er gesnoept worden! Deze workshop is daarmee zeer geschikt als activiteit voor een vrijgezellendag, dispuutsuitje of vriendinnendag. Maar de workshop wordt ook vaak gekozen als invulling van een bedrijfsuitje want wie vindt vindt het nou niet leuk om van zoetigheid een kunstwerk te maken?

Samenvatting

Plaats: Breda / Tilburg / Eindhoven / Den Bosch
Aantal personen: 10 tot 50 personen
Duur: ca 2 tot 3 uur
Inclusief: Alle ingredienten, gebruik van materialen, begeleiding en koffie/thee met wat lekkers.
Exclusief:

Reviews

” Het erotisch taart maken was een zeer geslaagde dag! Een fijne locatie en 2 leuke behulpzame dames. Ik zou zeker bij een volgend vrijgezellenfeest nog iets bij je boeken! “

Kiki van Erp

Meer informatie

Fondant kleuren
Taart decoreren naar je eigen smaak
Een leuk en lekker aandenken mee naar huis
Zeer geschikt als vrijgezellenfeest!

Workshop taart decoreren? Waar wacht je nog op?!

Bekijk andere groepsuitjes dan de Workshop taart decoreren

Volg Las Fiestas Del Mundo ook op Twitter en Facebook. Hier komt het laatste nieuws, leukste groepsuitjes en eventuele kortingen voorbij. Een groepsuitje beleef je bij Las Fiestas Del Mundo! Een wereld vol beleving.