Wij zijn Las Fiestas Del Mundo!

In onze full service benadering hanteren wij een persoonlijke werkwijze. Onze medewerkers zijn u graag van dienst om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Door de jaren heen hebben wij met veel plezier programma’s verzorgd voor diverse organisaties. Hieronder stellen we ons voor.

Onze specialiteit

Service
Behulpzaam
Betrouwbaar
Creatief

Ontmoet ons!
We zijn een groep betrokken personen die altijd klaar staan om elk groepsuitje tot een succes te brengen!

Rémon Samuelsz

Rémon Samuelsz

Directeur

Graag denk ik mee met de klant over de invulling van het programma. Onze kracht is flexibiliteit. Vrijwel alle activiteiten kunnen in elke gewenste combinatie een arrangement worden. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, daarom geven wij veel persoonlijke aandacht aan de klant. Zowel in het voortraject als na afloop van het uitje. Onze klanten zijn tenslotte onze ambassadeurs.

Esmay Wetzel

Esmay Wetzel

Gids

Het werk als stadsgids trok mij aan omdat het een echte uitdaging is. Opgroeiend in een klein dorp keek ik mijn ogen uit naar alle mooie plekken in de stad en dit enthousiasme deel ik graag met anderen. Ik laat u graag de bekende plekken zien, zoals de Grote Kerk en het Spanjaardsgat, maar ook de verborgen schatten van Breda krijgen mijn speciale aandacht. Ik kom graag in het Begijnhof en winkelgebied ’t Sas. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is het sociale aspect wat natuurlijk een belangrijke rol speelt. Elke groep is anders en elke groep heeft zo zijn eigen wensen en ideeën. Hierdoor is geen rondleiding hetzelfde en blijft het voor mij erg afwisselend en uitdagend. Elke wandeling is uniek en stelt mijn improvisatievermogen op de proef. Waar ik tijdens de ene wandeling met funfacts strooi kan het zijn dat ik bij de volgende groep dieper de geschiedenis inga. Maar alle wandelingen hebben 1 overeenkomst: elke keer ga ik weer met een glimlach en tevreden gevoel naar huis.

Neem contact met ons op