FAQ

Heeft Las Fiestas Del Mundo ook een brochure met alle uitjes?

Wij gebruiken geen standaard folder of vaste prijslijst omdat al onze arrangementen aangepast worden aan eigen ideeën en wensen van de klant. Ook is ons aanbod zó groot, dat het nooit in één folder zou passen. We maken dan ook graag een vrijblijvende persoonlijk offerte met informatie, tijdsprogramma en prijsopgave.

In welke talen verzorgen jullie rondleidingen en workshops?

Standaard in het Nederlands. Wij hebben enthousiaste gidsen en begeleiders die ook in het Engels de activiteit kunnen begeleiden. Indien u dit wenst horen wij dit graag ruim van tevoren. Er kunnen extra kosten worden doorberekend voor deze service.

Wat als er opeens iemand niet mee gaat of het uitje helemaal afgelast moet worden?

Vermindering van het aantal deelnemers kan uiterlijk tot 7 dagen voor de overeengekomen datum kosteloos schriftelijk (per e-mail) worden doorgegeven. Als een uitje na het boeken geheel afgelast of verplaatst moet worden, zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze bepalingen kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Kan ik met een groepje kleiner dan 15 personen een activiteit / arrangement boeken?

In principe geldt een minimum groepsgrootte van 15 personen bij onze uitjes. Kleinere groepen kunnen wij helaas niet van dienst zijn.

Hoe laat begint een activiteit of arrangement gewoonlijk?

Een uitje kan in overleg op elk tijdstip van de dag beginnen. Wij hanteren geen vaste tijden en horen graag uw wensen betreft het programma.

Tot wanneer kunnen wij het definitief aantal personen nog doorgeven?

In de meeste gevallen , tenzij anders aangegeven, geldt dat u tot 1 week van tevoren nog het definitief aantal personen kunt doorgeven.

Houden jullie ook rekening met dieetwensen / allergieën e.d.?

Uiteraard. Wel dient u deze informatie uiterlijk 1 week van te voren aan ons door te geven.

Kunnen we ook aansluiten bij een activiteit?

Wij organiseren enkel besloten groepsuitjes. Er zijn geen mogelijkheden waarvoor u zich (individueel) in kunt schrijven.

Wat doen we als het regent?

Een paraplu opsteken! De buiten activiteiten gaan bij slecht weer in principe gewoon door. Tussendoor maken we desgewenst een extra kroegstop of we passen de tour aan zodat we veelal droog blijven.

Kunnen wij ook met een rolstoeler aan een uitje deelnemen?

Jazeker kan dat! Wij vinden het meer dan normaal dat er voor iedereen een uitje mogelijk moet zijn. Geef het wel aan bij een boeking! Dan houden we er rekening mee (i.v.m. locaties, route en pauzestops).

Hoe kunnen we de geboekte locatie het beste bereiken?

Bij elke boeking sturen wij informatie mee over parkeermogelijkheden en evt. een routebeschrijving. Met deze informatie en met uw tom-tom of routeplanner moet dat helemaal goed komen. Houdt u er wel rekening mee met evt. wegwerkzaamheden en drukte in de steden en rijdt daarom op tijd weg.

Waar vind ik de algemene voorwaarden van Las Fiestas Del Mundo?

Die staan onderaan de website vermeld als PDF document. Maar ze kunnen ook op verzoek worden toegemaild.

Nog steeds een vraag?

Neem dan contact met ons op!