Het bedrijf is begin 2006 opgezet door Rémon Samuelsz (39). Na zijn twee HBO-studies Management Toerisme en Vrijetijdsmanagement aan de NHTV Internationale Hogeschool Breda wilde hij een organisatiebureau opzetten dat vernieuwend is en zich onderscheid van de markt. Er wordt voortdurend ingesprongen op trends & ontwikkelingen uit de markt en verheven in het aanbod van Las Fiestas Del Mundo. Zijn ervaring als free-lance gids en organisator van feesten, met daarnaast de kennis van zijn studies gebruikt hij nu voor Las Fiestas Del Mundo.

Las Fiestas Del Mundo is gespecialiseerd in de organisatie van zakelijke en particuliere groepsuitjes in de steden Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

Door onze persoonlijke aandacht, de juiste kennis, ervaring en creativiteit wordt uw event tot in de puntjes geregeld en daardoor een onvergetelijke beleving voor u en uw gasten. U kunt rekenen op maximale flexibiliteit, professioneel advies en korte communicatielijnen. Wij denken graag met u mee over de invulling van het programma en organiseren onze uitjes met veel passie en enthousiasme. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom wordt ook na afloop van het uitje aandacht besteed aan een goede nazorg. Door de intensieve samenwerking met onze leveranciers kunt u, als klant, rekenen op een goed verzorgde dag tegen een aantrekkelijke prijs.

In onze full service benadering hanteren wij een persoonlijke werkwijze. Onze medewerkers zijn u graag van dienst om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Door de jaren heen hebben wij met veel plezier programma’s verzorgd voor diverse organisaties en bedrijven. In onze referentielijst treft u een selectie aan van tevreden klanten.