Maatwerk

Las Fiestas Del Mundo biedt u de meest gevarieerde èn leukste Brabantse uitjes op één website. U kunt bij ons oneindig variëren en combineren tot u uiteindelijk het ultieme op maat gemaakte uitje heeft. Klanten die iets speciaals willen zijn we graag van dienst met een uniek programma afgestemd op uw wensen en budget.

Heeft u meer ondersteuning nodig bij het samenstellen van uw evenement, dan adviseren wij om telefonisch contact op te nemen om zo een helder inzicht te krijgen in uw behoefte. Naast onze verbondenheid met de steden zetten wij graag onze kundigheid in om u terzijde te staan. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gesneden voorstel inclusief een concept, een globale planning / tijdschema en een kostenbegroting. Na goedkeuring worden gezamenlijk de details afgestemd met een open oog voor de meerwaarde van uw uitje. Uiteindelijk komen we samen tot een verrassende en doeltreffende invulling. Maatwerk vereist vaak iets meer tijd zodat het gewenst is tijdig een offerte aan te vragen. Las Fiestas Del Mundo kan er dan ook alle aandacht aan schenken.

Event Consultant nodig?

Wilt u graag uw event zelf organiseren, maar u kunt daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij leveren onafhankelijke specialisten die hun sporen in de evenementenbranche ruimschoots hebben verdiend met jarenlange ervaring en een uitstekend opleiding zoals vrijetijdsmanagement hebben afgerond. De ervaren consultant kan zowel intern als extern uw volledige evenement organiseren of een aantal lastige taken uit handen nemen. Voor meer informatie en/of tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Benieuwd hoe we maatwerk aan u leveren?