” Prima organisatie klantvriendelijk en ingaand op specifieke wensen en verlangens.”

OBS de Toermalijn(teamuitje) kookworkshop Breda

” Het Latijns-Amerikaanse arrangement van Las Fiestas Del Mundo is bij ons in zeer goede aarde gevallen. De dag begon met een salsa workshop, wat erg leuk, intensief en leerzaam was. De stadswandeling daarna was ook leuk, met allerlei interessante weetjes (denk je iets te weten van de stad waar je in woont). Helaas was iedereen een beetje dorstig en moe (het was een warme dag), dus het terras lonkte. Daar hadden we dan ook wat tijd voor ingepland. Dat is het leuke aan Las Fiestas Del Mundo, er is ruimte voor eigen inbreng. Daarna zijn we vorstelijk ontvangen bij het restaurant met een heerlijke cocktail (non alcoholisch voor de liefhebbers) en daarna een 3-gangen Zuid-Amerikaans tapas diner. Ronduit zalig gegeten. Kortom, het was een onvergetelijke dag, zeker voor de aanstaande bruid. Ideaal, alles is geregeld en dat voor een goede prijs en met een vriendelijke goede service!”

Kagenaar(vrijgezellenfeest) Latijns - Amerikaans arrangement Breda

” Met ongeveer 60 collega’s hebben we de activiteit “elkaars hoofd boetseren” gedaan op onze jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst. De ochtend bestond uit werk gerelateerde workshops en in de middag wilden we iets leuks, creatiefs doen. We hebben ontzettend veel plezier gehad! Na een aarzelend begin, zag je dat alle collega’s heel goed naar elkaar hadden gekeken en iedereen deed z’n best om de ander zo goed mogelijk na te maken. De resultaten waren dan ook verbluffend goed! Leuk dat je ook je eigen hoofd mee naar huis kunt nemen. Kortom voor ons een zeer geslaagde middag!”

Stichting Peuterspeelzalen Bergen op Zoom(personeelsuitje) elkaars hoofd boetseren Bergen op Zoom

” Een zeer geslaagde vrijgezellendag met koffiearrangement en salsaworkshop. Voldeed helemaal aan onze verwachting. Bij de gezellige en sfeervolle grand bar stond een lange tafel klaar. Ontvangst was keurig en men deed er alles aan om ons vlot te kunnen bedienen. De salsaworkshop is zeer goed in de smaak gevallen bij de deelnemers. De docente verzorgde op enthousiaste en vriendelijke wijze de salsaworkshop waarbij iedereen mee kon doen, met of zonder danservaring. De salsadocente was zeer enthousiast en zorgde ervoor dat iedereen een leuke en enerverende dansmiddag had.”

Krebbekx (vrijgezellenfeest) workshop salsa

“Mollen in je eigen stad! Wauw, je eigen stad zien met nieuwe ogen! Teambuilding in onze eigen stad. Zoveel leuks gezien! Met een fotospeurtocht ‘spiced up’ met een enge mol in de eigen gelederen proberen het andere team te snel af te zijn. of.. meer mollars scoren! Een spannende middag waar je elkaar goed tegenkomt. Vanuit een gezellig kroegje als basis werden we door “las Fiestas del Mundo” de hele binnenstad van Bergen op Zoom doorgestuurd. We hadden slecht, bar slecht, weer, koud en nat, “aprilletje zoet het nog wel eens een witte hoed” .. Toch was iedereen intensief bezig. Een mooie middag!”

GGZWNB(teambuildinguitje) Wie is de Mol Bergen op Zoom

“Op zaterdag 11 mei jl. hebben wij met 11 dames de workshop sieraden maken gedaan. Het was een zeer leuke workshop. We hebben met z’n allen een erg leuke middag gehad en hele mooie creaties gemaakt. Las Fiestad Del Mundo, bedankt voor de goede organisatie. Restaurant ‘t Stiefkwartieke is een erg sfeervol restaurant waar je zeer goed kunt eten. De bediening is erg gastvrij. De producten welke gebruikt worden zijn zeer vers en de presentatie is erg goed. We hebben een geslaagd damesuitje gehad.”

Hermans & Partners(personeelsuitje) workshop sieraden maken en private dining Breda

” Running Dinner bijzonder leuk, een echte aanrader. Vooral als niet iedereen in de groep elkaar evengoed kent. Doordat je steeds van locatie wisselt, maak je snel kennis met iedereen binnen de groep. Je zit namelijk niet de hele tijd naast dezelfde. Ook de korte rondleiding door een gids is erg leuk en ontspannend.”

ZLTO Noord-Beveland(personeelsuitje) running dinner Breda

” Met 11 teamleden hebben wij, geheel in sfeer door de temperatuur die rond de 30 graden was, een djembé workshop gedaan. Erg gezellig en ook leerzaam, en verrassend hoe mooi het klonk mede door de goede en zeer enthousiaste begeleiding van de docent! ”

Amarant(teamuitje) workshop djembé Breda

“Collega’s en partners hebben een gezellige avond gehad bij Het Turfschip in Etten-Leur. Quiz, buffet en DJ. Perfect geregeld door Las Fiestas Del Mundo en voor herhaling vatbaar. ”

VMware (Benelux kerstfeest), Kerstdiner, interactieve quiz en drive-in-show

” Het Ketelhuis te Eindhoven is een toplocatie voor meetings en events. De service en flexibiliteit op de locatie zijn uitstekend. Organisatie bureau Las Fiestas del Mundo heeft weer bewezen de ideale partner te zijn voor VMware in de zoektocht naar locaties en teamuitjes. Als bedrijf staan teambuilding en gezelligheid op nummer 1 en daar zijn we weer in geslaagd. Het spel Wie is de Mol met als begeleider Nina was perfect geregeld en er wordt nog steeds over de mollen en de speltactieken gesproken.”

VMware (teambuilding event) Vergaderlocatie, Wie is de Mol Spel en Barbecue

“Gezellige en leuke middag gehad! Met het warme weer was het heerlijk om ijstaart te maken en te proeven. Het was erg gezellig en leerzaam. We ervaarden het als positief dat we vrij waren om ook onze eigen ideeën toe te passen bij het maken van de ijstaart. Het was een leuke locatie en we werden vriendelijk en gastvrij ontvangen.”

Bouman(vrijgezellenfeest) workshop ijstaart maken

” De stadswandeling met gids door Breda was erg leuk. Er werd ons duidelijk gemaakt dat dit vooral onze wandeling was en dus eventuele wensen moesten zeker kenbaar gemaakt worden. Zeer klantvriendelijk dus. Mooie stukjes van Breda gezien! Ook de begeleider van het tweede onderdeel, workshop Djembé, was eveneens zeer vriendelijk, enthousiast en kundig. Het eten in de tapasbar was zeer lekker. Er heerst een goede sfeer in het resaturant! Iedereen in onze groep heeft een leuke dag gehad en Las Fiestas del Mundo heeft gezorgd voor een leuk en divers arrangement.”

Janssens(vrijgezellenfeest) Van Afrika naar Spanje arrangement Breda

” Een zeer positieve docente die ons in anderhalf uur, en wij zijn mensen zonder danservaring in het algemeen, een leuke choreografie heeft aangeleerd met de aanstaande bruid in het middelpunt. Ze heeft dit ons geleerd, zonder te drillen, juist met een positief enthousiasme. We hebben gelachen, bewogen en iets geleerd. Erg leuk. ”

Slabbekoorn (vrijgezellenfeest) workshop showdance op eigen locatie

” We hebben een geweldige middag gehad. We wisten niet precies wat we konden verwachten maar het overtrof ons. Het is allemaal lekker en leuk om te maken. Heel veel gelachen en gesnoept. Het zag er zeer verzorgd uit, het Workshop-team was top! Een echte aanrader!!!”

DHL Exel Supply Chain(personeelsuitje) workshop bonbons maken & Belgische roomtruffels Bergen op Zoom

“Leuk vrijgezellenfeestje gehad met de trouwpuzzeltocht via Las Fiestas Del Mundo. Het contact vooraf met Rémon verliep goed, duidelijk en snel en de tocht zelf zit vol met leuke groepsopdrachten maar ook hilarische opdrachten speciaal voor de vrijgezel. We hebben veel gelachen.”

Quist (vrijgezellenfeest) trouwpuzzeltocht Breda

” De steptocht in Breda is een echte aanradar. Voor wie de stad op een “snelle” manier wil zien en ook nog wat over de stad te weten wil komen. Snel tussen haakjes omdat er meer dan genoeg mogelijkheden zijn om de steptocht in je eigen tempo te doen. Onderweg af en toe pauzeren op één van de vele terassen in Breda is een aanradar. De opdrachten tijdens de steptocht zijn ook afwisselend en leuk. Kortom wil je een leuk dagje met vriendinnen/familie of collega’s dan is de steptocht door Breda zeker een mooie activiteit. ”

Nagtzaam(vrijgezellenfeest) steptocht Breda

“We hebben een zeer geslaagd teamuitje gehad mede dankzij het lekkere eten en een heel enthousiaste docent. Teambuilding op een leuke, ontspannende manier.”

De Viersprong(teamuitje), Afrikaans buffet en Braziliaanse percussie workshop

” Prima gelegenheid om wat meer ongedwongen met collega’s uit eten te gaan. De verschillende locaties maakt het allemaal wat ‘losser’ en minder statisch. Dank voor jullie service! ”

Gemeente Halderberge(afdelingsuitje) running dinner Breda

” De complimenten aan Las Fiestas Del Mundo en onze gastheer van de workshop. Rémon heette ons welkom en tijdens een kopje koffie of thee heeft hij h.e.e.a uitgelegd. Hij heeft in het begin nog wat leuke foto shots gemaakt, hoe wij doende waren met onze creaties.  Workshop bonbons maken, lijkt eenvoudig, maar er zitten nogal wat voorbereidingen aan vast. Complimenten aan de gastheer. De fijne kneepjes worden uitgelegd en dan aan ‘t werk.Tot je eigen verbazing komen er uiteindelijk, uit de koeling , heerlijke eigengemaakte bonbons tevoorschijn en deze lieten zich natuurlijk heerlijk smaken. Terwijl de chocolade moest harden, hebben we nog van marsepein een paashaasje in elkaar geknutseld. Nu, daar zijn de mooiste creaties ontstaan. Zulke haasjes heb je dus nog nooit gezien. ”

Rabobank Breda(teamuitje) bonbons maken Rijsbergen

” Wij zochten voor een grote gemixte groep van 65 personen een actieve en orginele invulling van een jaarlijks sponsordiner voor de grootste korfbalclub van Nederland. Wij vonden dit via Las Fiestas Del Mundo middels een oergezellige kookstudio met erg gezellige mensen. Een prima prijskwaliteit verhouding en organisatie.”

Lukassen & Boer(relatie event) kookworkshop Tilburg

” Wij hebben een bijzonder leuke middag en avond gehad. Het was een zeer gevarieerd programma, goed verzorgd en uitstekend begeleid. ”

Ernst & Young(afdelingsuitje) Spaans arrangement Breda

” Voor onze familiedag wilden we een ontspannen activiteit, waarbij contact met elkaar voorop zou staan. Het feit dat het om een diverse samenstelling gaat w.b. leeftijd en interesses maakt het kiezen van een activiteit die door iedereen positief wordt  beleefd aardig ingewikkeld. We kozen uiteindelijk voor een speurtocht in ons eigen Breda. Het leuke hiervan is dat er vanwege indeling in teams er veel ruimte was voor gezellig kletsen maar ook dat er een gezonde competitiedrang ontstond. De speurtocht was uitstekend verzorgd, met mooi ingebonden boekjes en duidelijke instructies. Het contact met Rémon was zeer prettig, waarbij de zorgvuldigheid steeds opvallend positief is, vanaf het eerste mailcontact t/m de nazorg.”

Koenen(familiedag) verkenningstocht Breda

“Leuk menu, ook mensen met weinig ervaring konden er goed mee overweg. Mooie locatie, erg gezellig ingericht. Complimenten voor de chef, voor de manier waarop hij iedereen de nodige hulp heeft kunnen geven. Alles bij elkaar zeer geslaagd!”

HHgroep Horeca Administraties(personeelsuitje) Kookworkshop Breda

“Na een prettige en vlotte voorbereiding was het dan eindelijk zo ver, met collega’s en partners een avondje uit eten maar wel anders! Niet om 18.30 uur aan tafel gaan en om 23.00 uur weer opstaan en in de tussentijd alleen met de tafelgenoten naast je hebben gesproken. Nee, dit keer was de keuze gevallen op het “Running Diner” in het prachtige “Berrege”, een stad rijk aan historie. Het eten was heerlijk, de bijbehorende drankjes prima en de sfeer was uitstekend. Kortom een avond waarop wij met z’n allen nog lang met plezier zullen terug kijken.”

Woningstichting Woensdrecht (personeelsuitje) Running Dinner De Luxe Arrangement Bergen op Zoom

“Op 18 juni 2011 hebben wij met een aantal dames de trouwtocht door Breda gemaakt via Las Fiestas Del Mundo; een groot succes! Tussen de soms hilarische opdrachten (door de vrijgezel en door het hele team) door een mooie wandeling door Breda. In het meegekregen informatieboekje stond alle info die we nodig hadden (locaties, opdrachten, raadsels en weetjes over de stad). Ook verzorgde LFDM de attributen die bij verschillende opdrachten moesten worden gebruikt. Na de tocht lekker relaxed een hapje en een drankje. Een echte aanrader!!”

Broks(vrijgezellenfeest) Trouwpuzzeltocht Breda

” Het was een erg leuke, maar ook leerzame workshop. De gerechten kon iedereen goed maken en smaakten heerlijk. Dit op een unieke locatie, maakten het voor ons af! ”

Bettina van Loenhout(vrijgezellenfeest) kookworkshop Bergen op Zoom

” Een hardstikke gezellige middag karikatuur tekenen met de “lokale Kunstenaar” Eric Elich en als een afsluiting een verrukkelijke maaltijd bij Pidola. ”

Sophie Verresen(Verjaardagsfeest) Workshop karikatuur maken

“Wij hebben met ons team een hele leuke middag gehad met het spel ‘wie is de mol’ in de stad Breda. Meteen al aan het begin van de middag wordt d.m.v. een rebus het spel gestart en zijn de teams verdeeld en zo kan het ontrafelen van ‘de Mol’ beginnen. Het is een geweldige middag geworden met leuke opdrachten en heerlijk eten( tapas) aan het einde van de dag in eetcafe Iguana.”

Wendy van de voorde

Basisschool De Kreek(personeelsuitje) Teambuilding Voordeel Arrangement

” Vrolijk en spannend spel (Wie is de mol) in gezellige binnenstad van Breda. Ontvangst en bediening in eetcafe/restaurant Iguana was goed. Nogmaals bedankt voor alle moeite, we hebben een hele leuke en gezellige dag gehad.”

Edwin Kik

Interpolis(teamuitje) Teambuilding Arrangement

“Wij hebben met 80 personen deelgenomen aan het spel Wie is de Mol. Dit was erg leuk om te doen, de vragen en opdrachten waren erg gevarieerd. Ook de combinatie van buiten- en binnenactiviteit maakte het een compleet geheel. Na afloop hebben we leuke reacties gehad van de collega’s, zij waren allen erg enthousiaist.

Ans van Eekeren

stichting tanteLouise-Vivensis(personeelsuitje)

” We zijn positief. De voorbereiding was prima. Het was allemaal duidelijk vooraf en ook tijdens het arrangement waren er geen onduidelijkheden. Flexibel en snel geregeld.  Wie weet tot een volgende keer.”

Martijn Kamps
Adjunct-directeur

Basisschool Octopus(Personeelsuitje) Actief Arrangement

” Het is een leuke interactieve manier om de stad te verkennen. Zelfs de sceptici onder ons hebben een hele leuke en geslaagde middag gehad. ”

Brigitte de Groot
Management Assistent

SDW Zorg(teamuitje) Wie is de Mol Citygame

” We hebben het geweldig gehad!!!! De meiden hebben genoten en zeer actief meegedaan. Denken er zelfs over om mee te gaan doen aan een vervolgcursus. Nogmaals mijn dank! ”

Mevr. Broeksteeg(vrijgezellenfeest) Workshop Paaldansen

” Het was voor ons en onze collega’s een geslaagde avond! Eerst lekker gedanst en later heerlijk gegeten bij een bijzonder aardige gastheer in het Afghaans restaurant. Een erg leuke “multi culturele” combinatie. ”

Dianne de Rooij-Hommel

Apotheek Franciscus Ziekenhuis(personeelsuitje) Workshop Salsa en Afghaans Diner

“Heel erg leuk! De kinderen hebben enorm genoten. Hele dikke complimenten aan workshop-leidster Laura. Hele sympathieke vrouw, die heel leuk met de kinderen omging. Ze voelde ze heel goed aan en kon snel schakelen. Daardoor kreeg ieder kind de ruimte om zijn of haar eigen creativiteit in te brengen en dingen op zijn/haar eigen manier te doen. Hierdoor werd het voor alle kinderen een hele fijne dag! “

Charlotte Hakkens

Lot of Kids(groepsactiviteit voor kinderen en jongeren met autisme) Workshop Animatie

” Afgelopen weekend hebben we een super leuk vrijgezellenfeest gehad!! de workshop paaldansen viel goed in de smaak. We hadden veel plezier, enorm gelachen en sportief bezig geweest. Cindy en Ilse enorm bedankt! jullie zijn geweldig!!! ”

Marielle van gastel (vrijgezellenfeest) Workshop Paaldansen

“Een gezellig vrijgezellenfeest gehad afgelopen weekend. Om ons na het eten te vermaken hadden we gekozen om het wie is de mol spel te spelen! Dat was een succes!! Het spel zat leuk in elkaar en iedereen werd super enthousiast en fanatiek!! Ook was er op het laatste moment nog iets veranderd in onze planning en jullie speelden daar weer op in. We hebben veel plezier gehad en alleen maar leuke reacties gehad!! Heel erg bedankt!!!”

Aniek van den BergVrijgezellenfeest (Wie is de Mol Citygame)

“De zakelijke activiteit met een management team was absoluut een succes. Het steppen samen met de zeer enthousiaste gids, was echt een leuke, leerzame en toch sportiever ervaring. We hebben onderweg veel lol gehad! Het eten in de verschillende restaurants was top! Al met al een super activiteit die zeker aan te raden is voor jong en oud.”

Edith Punt

Stichting TanteLouise-Vivensis(Management Teamuitje) Running dinner met steppen in Bergen op Zoom

“We hebben erg genoten van ons Heeren-uitje. Zodra er ergens “Wie is de Mol?” op wordt geplakt, is alles verdacht. We hebben er naderhand erg om moeten lachen. De organisatie was goed en het spel liep goed door. Zelfs voor echte Bergenaren zat er genoeg in. Het eten bij de Moor was erg goed. Ik heb geen 1 klacht gehad. En dat moet je van me aannemen, dat is uniek. Conclusie: Top dag. Sloot goed aan bij de doelgroep. Iedereen heeft het goed naar zijn zin gehad.”

Bart Aarts(vriendenuitje) Wie is de Mol Citygame

” Personeelsfeestje Tai Chi georganiseerd door Las Fiestas Del Mundo, vlot in contact, snel geregeld en prima op onze wensen ingespeeld. Aanrader!!! ”

Margreet Medendorp

Chi International B.V. (personeelsuitje) Workshop Tai Chi

“ We hebben genoten, was erg verrassend, leuk gebracht door de docent. Het diner was goed verzorgd. Alles was goed geregeld, geen op of aanmerkingen. Voor onze andere collega,s een aanrader, die waren enthousiast door de gemaakte foto’s. Er zullen nog meer teamuitjes volgen, dus zeker tot ziens.”

E. van IJserloo

Stichting Groenhuysen(personeelsuitje) Workshop kunstig positief + diner

” We zijn zeer hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje. Een heerlijke accomodatie om samen met familie samen te zijn en een bijzondere verjaardag te kunnen vieren. Lekker samen genieten, lachen en plezier hebben bij het kokkerellen. De Italiaanse gerechten waren heerlijk en we hebben met smaak van heel wat gerechten genoten. Een aanrader voor een ieder voor een leuke workshop met goedlachse, gastvrije koks. Dank! ”

Lieke BechtKookworkshop Italiaans (verjaardag)

” Stipt 17.00 uur waren we zoals afgesproken bij restaurant Poncin. Daar hebben we genoten van een heerlijk voorgerecht en werden we opgehaald door onze gids Rémon. Na een korte uitleg vertrokken we via de Lievevrouwestraat richting De gevangenpoort, Moeregrebstraat naar Het Markiezenhof. Bij La Pucelle werden we gastvrij ontvangen en getrakteerd op een verrukkelijk diner bij een knapperend haardvuur. Voldaan hebben we de tour voortgezet richting de Dikke boom, Thaliaplein om af te sluiten bij De Moor op de Grote Markt. De koffie met zoete lekkernijen waren gevaarlijk lekker. We zijn door Rémon verrijkt met leuke weetjes en feitjes over de stad Bergen op Zoom en kijken terug op een zeer geslaagde, goed verzorgde avond.”

Marianne Harnisch
Office manager

Eco-Point International B.V.Running dinner in Bergen op Zoom (personeelsuitje)

” We hebben de activiteit ‘Ben jij de Mol en Private Dinner’ geboekt bij Las Fiestas Del Mundo. Het was een topdag! Goede organisatie en erg leuke activiteiten. Mogelijk gemaakt door Rémon Samuelsz. Bedankt voor deze leuke dag! ”

Dennis Quist

Doomen & QuistBen jij de Mol + Private Dinner (personeelsuitje met partners)

” Vrijdag 5 juni hebben wij een fantastisch personeelsuitje mogen boeken bij jullie organisatie. Alles was tot in de puntjes fantastisch geregeld, Het wie is de mol spel is een zekere aanrader om te spelen met collega`s. Het eten bij van ee was erg gezellig en goed geregeld, een van ons had helaas een minder mooi stukje vlees maar dit werd gelijk netjes opgelost door de meisjes van de bediening. Tot slot was dit een echte aanrader en hebben wij een top middag en avond mogen beleven!! ”

Groetjes team Geronto 421

Tante Louise- Vivensis (personeelsuitje) Teambuilding Arrangement

” Een hele leuke workshop geboekt bij Las Fiestas Del Mundo. De cd opnemen was een groot succes en onze vriendin heeft de dag van dr leven gehad. Een echte aanrader dus. Bedankt Rémon voor de vlotte communicatie! ”

Marloes Mutsaars

Marloes Mutsaars(vrijgezellenfeest) workshop CD opnemen

” Leuke middag gehad, stoere armband gemaakt en een gezellige hightea erbij. ”

Diana Nieuwenhuijzen(vriendinnenuitje) Dames Arrangement

” Dit spel, Wie is de Mol, had ik geboekt voor het middagprogramma vanwege ons teambuildingsuitje. Het werd erg gewaardeerd door mijn collega’s en hoorde alleen maar positieve berichten. Het spel zat leuk in elkaar en iedereen werd gaandeweg super enthousiast. Ondanks dat ik op het laatste moment nog dingen moest wijzigen werd daar door Rémon handig op ingespeeld, waarvoor mijn dank. Ondanks dat Bergen op Zoom bij velen van ons al bekend was hebben we toch zaken moeten checken en na moeten denken. Ik zal deze organisatie zeker in mijn geheugen opslaan. Nogmaals namens mij en de collega’s hartelijk dank.”

Mary van Hooijdonk-Vonk
Afdeling Publiek & Collecties

Het Markiezenhof(teambuildinguitje) Ben jij de Mol?

” De Afrikaanse percussieworkshop tijdens onze trouwdag was geslaagd! Het was een verrassing voor de gasten en iedereen had het enorm naar zijn/haar zin. De workshops zijn door Khadim en zijn crew met enthousiasme en veel energie gegeven. Dank je wel! ”

Groeten,
Hanneke en John

Hanneke Verbiest(Bruiloft) Afrikaanse percussieworkshop

” Als Groepsuitje o.a. gestept door Bergen op Zoom. Best zwaar, maar ontzettend leuk. Erg gelachen! Ook voor kinderen goed te doen en voor de kleinste was er een fiets met kinderzitje geregeld. Top! “

Sandra Aarden(familiedag) Steptocht

“Ben jij de mol gespeeld met een vrijgezellenfeest. Super leuk in elkaar gezet en hele leuke begeleiding!”

Romy Willems(vrijgezellenfeest) Ben jij de Mol?

” Het was een erg geslaagde dag, alles was goed geregeld. De stadswandeling is erg verrassend geweest ondanks dat we allemaal uit Bergen op Zoom komen werd er toch dingen verteld wat we niet wisten. Het eten was goed de ontvangst was goed de workshop was erg leuk, iedereen deed enthousiast mee, en het weer was goed. Een perfecte dag, kon niet beter. Bedankt. ”

Elize van IJserloo(vriendenuitje) Workshop Karikatuur tekenen en diner

” Dank je wel voor de hele goede organisatie van ons team-uitje. Wij hebben genoten van Wie is de Mol? en daarna heerlijk gegeten. Het was een avond vol plezier!!! “

Marlinda van den Eijnden

Havermans Paramedisch Centrum Teambuilding Voordeel Arrangement (personeelsuitje)

” Ik heb voor onze jaarlijkse teamdag contact opgenomen met uw organisatie. Ik heb voor de activiteit Kroegentocht/Oud Hollandse spellen gekozen. Het organiseren van deze dag bij Las Fiestas Del Mundo is mij goed bevallen. De aanvraag en uitwerking van deze dag verliep vlot. Bij café Les Vedettes, kregen we van Chris uitleg over het spel. Vanaf dit café zijn we onze spellentocht met 2 teams begonnen. Het was die middag heel erg koud (gevoelstemperatuur -2), maar ondanks dat, hebben we samen veel gelachen en plezier gehad om de opdrachten die we uit moesten voeren. We hebben, tijdens de tocht door de stad, kunnen zien hoe mooi Bergen op Zoom is. We moesten opdrachten uitvoeren in de café’s, wat heerlijk was, want op die manier konden we even op temperatuur komen. Nadat we het parcours hadden afgelegd werden we door Chris opgewacht en werden de uitkomsten beoordeeld. De prijsuitreiking vond plaats met medailles en vrolijk gekleurde cocktails voor het winnende team. Mijn collega’s en ik kijken terug een geslaagde dag.”

Carolina Osinga

Belastingdienst/kantoor MiddelburgOud-Hollandse Spellentocht (Teamdag)

Er is maar 1 woord voor en dat is de mening van iedereen
GEWELDIG! ! Was helemaal geslaagd.

Kitty Mol

Tandarts Het Centrum Workshop Action Painting (personeelsuitje)

” Super leuke avond gehad tijdens “wie is de mol aan tafel”!! Leuk opgezet en erg gelachen. Daarnaast ook heerlijk gegeten! “

Judith Van Bree-vd Sanden

St. ElisabethWie is de mol aan tafel (personeelsuitje)

” We hebben een super leuke, fanatieke spelmiddag gehad. Leuke ouderwetse spelletjes. Het enige was dat we in ons programma aardig uitliepen qua tijd. Dit kwam uiteraard voor een groot deel door onszelf, doordat we eerst even gezellig stonden te kletsen voordat we begonnen met de spelletjes. Daarnaast was een totaal van 3 spellen per café soms misschien nèt iets te veel om het binnen de gestelde tijd te doen. Je kan wel veel dingen synchroon met elkaar doen, maar wij vonden het vooral leuk om bij elkaar te kunnen kijken wat een ander er van bakte.  Al met al veel lol en gezelligheid gehad! We weten jullie te vinden voor een volgende keer! P.S. Bedankt voor de mooie balonnenmuts 🙂 “

Stefan SchoneveldOud-Hollandse spellentocht (familiedag)

” Gezellige avond gehad met leuke afwisseling tussen spel en eten. Ook werd er nagedacht over wat voor presentje kan ik iemand geven met bepaalde allergieën.  Al met al avondje om met een glimlach op terug te kijken. “

Rianne TrompetterWie is de Mol aan tafel (vriendenuitje)

” Supergeslaagde middag gehad met ons team en enkele mollen. Zeker aan te raden! “

Esther Bloemenkamp

Hotel WemeldingeBen jij de Mol? (teamuitje)

” In april hebben wij ‘Ben jij de Mol?’ gespeeld tijdens onze teambuildingsdag. Een leuk en dynamisch spel door het centrum van Tilburg. Heel leuk in elkaar gezet door Rémon en leuke begeleiding. Ons start- en eindpunt was bij de Studio, waar een heerlijke lunch en diner voor ons klaarstonden. Kortom, een hele leuke dag die erg goed geregeld was, ik zou het zeker aanraden aan anderen! “

Nienke Smulders

Tranzo Teambuilding Arrangement (teambuildingdag)

” Wij hebben de trouwpuzzeltocht gedaan in Breda. Helaas was het zo koud dat wij hem zelf maar wat sneller hebben gedaan, want voor een aantal opdrachten hadden we mensen nodig van straat die waren er niet i.v.m. de kou. Maar we hebben wel genoten en gelachen. Ook wij werden hartelijk ontvangen in het Stiefkwartierke en hebben daar genoten van een heerlijke lunch. Wij komen zeker weer eens terug! “

Yvonne Smit-MeertensTrouwpuzzeltocht (vrijgezellenfeest)

” We hebben zaterdag een zeer leuke middag gehad met zijn allen! Alles was goed geregeld en er werd goed uitleg gegeven. Mede dankzij het uitblijven van het noodweer was het een top activiteit.”

Timmy WillemseSolextocht (vrijgezellenfeest)

” Afgelopen zondag hebben we met onze neven en nichtendag het ‘wie is de mol’ spel gedaan. Wat was het een succes!! Goed georganiseerd en heel verrassend. Onwijs bedankt voor de leuke en gezellige dag! “

Wendy BovéeBen jij de Mol? (neven en nichtendag)

” Wij waren allemaal erg tevreden over de organisatie van ons teamuitje. De lunch en dinerlocatie waren goed gekozen. Het programma was keurig strak geregeld maar liet ook wat ruimte voor eigen invulling. Je hebt alles goed uitgelegd en de rugzakjes met inhoud waren keurig verzorgd. Het aantal consumpties was ook ruim voldoende. Tenslotte heb je goed met ons meegedacht en was je flexibel. Met andere woorden, goed gedaan! Nogmaals onze dank! “

Angelique Ijkel

Rechtbank Zeeland - West-BrabantFotozoektocht (teamuitje)

” Vrijgezellendag in Tilburg bij eetcafé Studio. We hebben een ontzettend leuke avond gehad! We waren een uur te vroeg aanwezig voor het afgesproken tapas diner, waar de locatie goed op inspeelde door het diner (in overleg met ons) eerder te starten. Hierna hadden we een cocktail workshop op dezelfde locatie. Deze was interactief, leerzaam en vooral erg leuk! De vrijgezel mocht zelfs een eigen bedacht drankje maken. (Met kleine aanwijzingen van de instructeur). Het contact vooraf is perfect gelopen, duidelijke afspraken en goede communicatie! Mijn contactpersoon was zelfs aanwezig en kwam zich voorstellen. Dit vind ik oprecht klasse! Alle dames hebben enorm genoten van de avond en de goede organisatie. “

Virginia van LoonCocktails & Bites Arrangement (vrijgezellendag)

” Donderdag 30 juni hebben we met ons team “Wie is de mol aan tafel” gedaan in Breda. We hebben een hele leuke avond gehad. Enthousiaste begeleiding bij het spel door Rémon Samuelsz en spannende opdrachten. Ondanks onze last minute aanmelding goed georganiseerd. Daarnaast een goed driegangenmenu van Brasserie ‘T Stief Kwartierke. Hierbij werd ook goed rekening gehouden met dieetwensen. Voor herhaling vatbaar! “

Mireille de Roo

Inpetto Jeugd-GGZWie is de mol aan tafel (teamuitje)

” Een superactiviteit met geweldige begeleiding. Een leuke manier om samen bezig te zijn, waarbij het ook een uitdaging is om de mol te achterhalen. Aanrader! “

Marieke van OoijenBen jij de Mol? (Familiedag)

” Het was een erg leuke middag! We hebben allemaal leuke reacties gekregen van mijn collega’s. De ‘grote’ opdracht aan het begin was prettig, daarna konden we lekker bijkletsen en hier en daar nog een spelletje. Het zat goed in elkaar! ”

Linda Lauwers

BS de WingerdBen jij de Mol? (teamuitje)

” Wij vond het een erg leuke ochtend. Het wie is de mol spel was goed ontvangen door onze collega’s. De slechte kanten komen bij het spel naar boven doordat je de boel als mol moet laten mislukken. En de manier waarop het eindigde was ook erg leuk, verrassende uitslag! Ook de drankjes en de lunch waren goed verzorgd via van Ee. Mooi ook dat we de binnenstad van bergen op zoom eens op een andere manier gezien hebben. We zullen jouw organisatie zeker bij andere aanbevelen. “

Patricia van Etten

HAP West-Brabant Ben jij de Mol? (teamuitje)

” We kijken terug op een leuk middag vullend programma dat goed in elkaar zat. Alleen maar positieve reacties van de groep en iedereen deed leuk mee (wat wel uitzonderlijk is voor onze groep). Het ontdekken van de stad tijdens het spel was leuk, vooral omdat we zo’n mooi weer hadden. Het strijden tegen elkaar zou misschien nog wat meer mogen, maar eigenlijk was het allemaal dik in orde. Verder vond ik de locatie leuk en de drank/hapjes een meerwaarden. “

Nelleke GroenenBen jij de Mol? (uitje bouwclub)

” Het was voor onze groep zeker een geslaagde dag met een deel daarvan een superleuke workshop. We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen van Esther een heel duidelijke uitleg. Iedereen werd heel goed geholpen. We hebben veel gelachen en plezier gemaakt en hadden op het einde een mooi pakketje bonbons om mee te nemen. Ook heel aangenaam was dat we onze bonbons in het hotel konden laten staan tijdens de rest van onze avond en ze zelfs tot laat weer konden ophalen. Ik denk dat iedereen van de groep de workshop zou aanraden aan vrienden.”

Gerd SwinnenWorkshop Bonbons Maken (vrijgezellenfeest)

” Wij hebben met het team genoten van de avond, heel veel gelachen en heerlijk gegeten. Het Wie is de Mol spel was een hele leuke afwisseling tussen de gangen van het eten door met leuke spelletjes die de teambuilding zeker ten goede kwamen. Op een gegeven moment werd het ook meer als teambuilding gezien in plaats van een Wie is de Mol spel. Remon, je bent een prettige persoon om als spelleider erbij te hebben en je enthousiasme was ook weer heel goed voor het verloop van de avond. Kortom, een zeer geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is. Ik heb je informatie al doorgegeven aan de organisatie van een wat grotere HR Service Center dag die waarschijnlijk in november georganiseerd gaat worden. Bedankt voor de geslaagde avond!!! “

Cornald Schoonen

SABICWie is de Mol aan tafel (teamuitje)

” Ik wil je nog even laten weten dat de High-Wine avond bij La Pucelle erg goed verzorgd en gezellig was. De ambiance was goed en het was een heerlijke avond om op het terras vertoeven. Kortom het was een zeer geslaagde avond. Hopelijk tot een volgende keer! “

Petra Quintus

NuplexHigh Wine Arrangement (personeelsvereniging)

“Afgelopen vrijdag hebben we met ons team wie is de mol gespeeld onder begeleiding van Rémon. Alles was perfect geregeld en we hebben een leuke dag gehad en erg veel gelachen! Tot op het laatste moment was het nog spannend wie uiteindelijk de mol was… We kunnen het iedereen aanraden om dit event bij Las Fiestas Del Mundo te boeken.”

Loes van der Sommen

BeebieloveBen jij de Mol? Eindhoven (teamuitje)

” Wij hebben vrijdagavond een fantastische avond gehad. De andere dag hebben we nog uitgebreid terug geblikt op de gezellige avond. Het eten was zeer goed en het spel was hilarisch. Kortom we hebben genoten en ik heb aan verschillende collega’s jullie adres al door gegeven. Nogmaals bedankt voor de avond. “

Toos Verwijmeren

De LeystroomWie is de Mol aan tafel (personeelsuitje)

” De activiteit was zoals ik had verwacht. Ik ben zeer tevreden over de leraar. Hij had een positieve uitstraling! Ik heb van de groep alleen maar positieve reacties gehad. De locatie was prima! De communicatie met Las Fiestas Del Mundo was goed. “

Mark BakkerWorkshop Braziliaanse Percussie (vriendenuitje)

” Super leuk en gezellig teamuitje gehad tijdens Wie is de Mol aan tafel, bij Studio in tilburg! Goede organisatie, snelle communicatie en Remon is erg enthousiast waardoor iedereen snel echt gaat deelnemen in het spel. Een aanrader!”

Joyce Kuchler-Rasenberg

RabobankWie is de mol aan tafel (teamuitje)

” Om het nieuwe jaar goed te beginnen hebben we met alle collega’s Wie is de mol aan tafel gedaan in Breda. Super leuke avond gehad en Rémon Samuelsz heeft alles goed geregeld. Het diner van Brasserie ‘t Stiefkwartierke was heerlijk:-) “

Sandra Graumans

Sociale VerzekeringsbankWie is de Mol aan Tafel (personeelsuitje)

” Met een groep van 12 man “wie is de mol” avondje beleefd. Wij vonden het erg vermakelijk. Veel interactie in de groep door het spel. Ook kun je door het spel wat makkelijker aan tafel af en toe van plek wisselen, zodat je meerdere mensen kunt spreken. Het contact met Las Fiestas Del Mundo verliep vlot en professioneel. Alle afspraken zijn nagekomen en op een mail werd altijd binnen een dag gereageerd. Rémon was de spelbegeleider. Hij was aanwezig op momenten dat het nodig was en voelde goed aan wanneer hij een stapje terug kon doen als organisator. Dank! “

Daan de JongWie is de Mol aan Tafel (vriendenuitje)

” Het was een geslaagde avond vond iedereen en perfect georganiseerd, zowel de spelleiding als het restaurant hebben gezorgd voor deze geslaagde avond en de communicatie met Las Fiestas Del Mundo was ook prima, kunnen nog veel mensen iets van leren. Nogmaals bedankt namens de hele familie Reijnders. “

Jan en Gerry ReijndersWie is de Mol aan Tafel (familiedag)

” We hebben genoten en eten en de rondwandeling was super! Bedankt voor je enthousiaste begeleiding en het organiseren! “

Marina WolfRunning Dinner in Bergen op Zoom (vriendenuitje)
” Op 17 mei met ons team Wie is de Mol gespeeld als teambuilding. Het was goed georganiseerd en een zeer geslaagde middag. Remon dank je wel voor alles.”
Annemarie Honhoff – ten Brincke
S&L ZorgBen jij de Mol citygame (teamuitje)

” Het erotisch taart maken was een zeer geslaagde dag! Een fijne locatie en 2 leuke behulpzame dames. Ik zou zeker bij een volgend vrijgezellenfeest nog iets bij je boeken! “

Kiki van ErpTaarten Workshop (vrijgezellenfeest)

” Vorige week wie is de mol gespeeld onder begeleiding van Remon Samuelsz in Tilburg. Het was erg leuk, afwisselend en relaxed. Het was fijn dat er wat pauzemomenten waren ingelast zodat we een drankje konden drinken. het spel is echt wel een aanrader.
Het diner bij studio Tilburg was veel en vrij kort op elkaar. “

Jessica van Kuijk

CZBen jij de Mol? (afdelingsuitje)

” We hebben echt een fantastische avond gehad! Het eten was erg lekker en alles was goed geregeld. Het Wie is de mol spel in combinatie met het diner in het ‘t Stief Kwartierke is een aanrader voor een gezellig avondje uit in Breda. Hartelijk bedankt voor het organiseren en wie weet doe we ooit in de toekomst een beroep op je diensten. “

Johan KapteinWie is de Mol aan Tafel (vrijgezellenfeest)

” Het team Lambertijnenhof 234ab van S&L Zorg heeft genoten van de fantastische mollenmiddag in Bergen op Zoom. Onze complimenten voor deze opzet. “

Rianne Ketelaars

S&L ZorgBen jij de mol citygame (teamuitje)

” Als personeelsuitje hebben wij de activiteit “Wie is de mol aan tafel?” bij het ‘T Stiefkwartierke gedaan. Tussen de gerechten door worden er diverse spellen gespeeld, hetgeen voor een interactieve avond zorgt. Het eten smaakte goed en het personeel is erg vriendelijk. Samenvattend is het een uitermate geschikte activiteit voor een groep van circa 10 personen. ”  

Nick van der Zande

JM Corporate Finance B.V.Wie is de Mol aan Tafel (personeelsuitje)

” Vrijdag 17 november hebben wij, de Vlinder Thuis in Kinderopvang, met heel het personeel, het spel Wie is de Mol gespeeld. Tussen de heerlijke gangen van het diner deden we leuke spellen om erachter zien te komen wie de mol is. Onze spelleider Rémon legde het goed uit en maakte iedereen enthousiast. Leuk ook zijn enthousiasme te zien. Leuke prijsjes voor de winnaars. Al met al een geslaagde avond! Wie weet tot een volgende keer! “

Renske Kimenai-Hamers

De Vlinder Thuis in KinderopvangWie is de Mol aan Tafel (personeelsuitje)

” Op vrijdagavond 12 januari 2018 beleefden we met 10 vrienden een walking dinner in Bergen op Zoom. Zowel de gids -Guust als de restaurants vielen letterlijk en figuurlijk goed in de smaak! Guust wist veel en vertelde kostelijk tijdens de wandeling. In de restaurants werden we hartelijk ontvangen en hebben we heerlijk gegeten. Vooraf konden we dieetwensen en allergieën doorgeven. Daar is perfect rekening mee gehouden. De communicatie vooraf verliep prima. Een aanrader! “

Monique van EkertRunning Dinner in Bergen op Zoom (vriendenuitje)

” Lekker gegeten met veel verse ingrediënten en veel groenten. Ook leuke opzet van diner serveren met alle schalen op tafel, zodat je van alles wat kon proberen. Er werd goed rekening gehouden met dieetwensen/allergieën. Leuke spelletjes gedaan en er was leuke begeleiding bij het spel, mooie locatie.”

LauraWie is de mol aan tafel (vriendenuitje)

“ Vorige week hebben wij een zeer geslaagde avond georganiseerd via Las Fiestas del Mundo. Wij hadden gekozen voor het wie is de mol spel en dat is zeer goed ontvangen. De avond was georganiseerd met medewerkers van 2 collega bedrijven om elkaar wat beter te leren kennen. Door het interactieve en hilarische aspect van het spel was iedereen zeer enthousiast. Daarnaast verliep de gehele organisatie prima, zo was het geen probleem om op het laatste moment nog wijzigingen o.i.d. door te geven. Kortom, wij zijn dit tevreden en vinden en Las Fiestas en het uitje een enorme aanrader.”

Sigrid Snijder

Witlox VCS Accountants, Belastingadviseurs en BedrijfsjuristenWie is de mol aan Tafel (relatie evenement)

” Afgelopen weekend hebben wij met onze collega’s in de binnenstad van Bergen op Zoom het ‘Ben jij de Mol’ gespeeld. Jullie hebben ons een uitdagend teamspel met enthousiaste en energieke begeleiding bezorgd. Van onze collega’s hebben wij superpositieve reacties ontvangen op dit uitje. Wij kunnen het iedereen aanbevelen. Wij gaan nog eens op zoek in jullie aanbod voor andere uitjes! “

S.E. (Sylvia) van Tilburg AA

DRV Accountants & AdviseursBen jij de Mol? (personeelsuitje)

” We hadden een fantastische dag Alles was prima in orde, de barman heeft zijn enthousiasme helemaal op ons over gebracht, wat we super vonden! Verder vond ik het ook heel aangenaam (als zwangere) dat hij echt zijn best deed om van de alcoholvrije cocktails iets te maken! Onze vrijgezel vond het daarbij ook fantastisch, dus een erg positieve ervaring 🙂
Ik vond het ook heel fijn omdat we nadien ter plaatse ook buiten konden eten en aperitieven, erg aangenaam met deze temperaturen”  🙂

Jo GunsCocktails & Bites (vrijgezellenuitje)

” Via facebook ontdekten we ‘Las Fiestas Del Mundo’. Voor ons teamuitje hebben we ‘wie is de mol aan tafel’ spel geboekt bij Studio in Tilburg. We zijn erg tevreden over de voorbereidingen en service van Rémon. Via mail en telefonisch was er snel contact en er werd goed met ons mee gedacht. Op de avond zelf hebben we genoten van het eten en daarnaast veel lol gehad met het ontmaskeren van de mol in teams. Leuke en afwisselende spellen en de strijd tussen teams onderling vonden we leuk. De reacties van onze collega’s waren heel positief! Wanneer je op zoek bent naar een avondvullend programma, zouden wij zeker adviseren dit arrangement te boeken! “

Marlou en Tessa

De RegenboogWie is de Mol aan Tafel (personeelsuitje)

” Afgelopen week hebben wij mogen genieten van een teamuitje bij Las Fiestas del Mundo. Wie is de Mol? Er waren al verdachten voordat we begonnen. Molboekjes die werden volgeschreven of ineens kwijt waren. We hebben heel erg gelachen en genoten. Bedankt voor deze leuke avond! “

C. de Bruin – van Ewijk

Gemeente Tiel, Team PubliekszakenWie is de mol aan tafel (teamuitje)

” Genoten van een geweldig teamuitje ‘Wie is de mol’ in het mooie Breda, echt een aanrader. Opdrachten dagen iedereen uit om zo actief mogelijk mee te doen.”

Joselien Sweere
Basisschool ’t Bossche HartBen jij de mol citygame (teamuitje)

” We vonden het erg gezellig. Leuke spelletjes en het eten was goed. We hebben een hele leuke avond gehad.”

Sebas Kunst

Tante LouiseWie is de mol aan tafel (personeelsuitje)

‘ Afdelingsuitje gehad met ‘wie is de mol’ aan tafel. Erg geslaagd en heerlijk 3 gangen diner bij Barney’s in Eindhoven. Heel gezellig, goed opgezet, leuke opdrachten en positieve reacties! “

Sharin Blommers

UWV UitkerenWie is de Mol aan tafel (afdelingsuitje)

” Nogmaals hartelijk bedankt voor het uitje van 26 november. Het was een ontzettend leuke middag en avond. Alles was goed geregeld! De percussieworkshop was zeer geslaagd. Het is leuk om te zien hoe sommige collega’s helemaal opleefden en uiteindelijk zelfs met heel veel passie op de grote trommel mochten slaan. De drumleraar deed het fantastisch door ons eerst in ons handen te laten klappen en door het langzaam steeds moeilijker te maken. Daardoor kon iedereen mee doen. Het running diner was ook goed verzorgd. Bij Cafe van Ee waren ze heel vriendelijk en gastvrij en waren ze duidelijk goed op de hoogte van het programma. Ook bij de Stadsburger werden we goed ontvangen, al ging het daar even mis met de bestelling van de stadsgidsen. Die hadden ook eten besteld, maar vervolgens kwam eten van de groep bij hen terecht, waardoor er 2 collega’s geen gerecht hadden. Dit hebben ze supersnel opgelost! Het eten was heerlijk! “

Soraya, Monique en Margo

Gemeente SteenbergenRunning dinner Bergen op Zoom + percussie workshop (personeelsuitje)

” Het was super geregeld ik heb van het personeel alleen maar positieve reactie’s gehad. Het eten was goed ook was het leuk om tussendoor even wat spelletjes te doen en vriendelijke mensen waaronder jullie maar ook zeker de kok en de bediening. Een vriendelijke groet van een tevreden klant. “

Maykel Haerkens

Autobedrijf Theo van der Heijden bvWie is de Mol aan Tafel (bedrijfsuitje met partners)

” We hebben met ons managementteam echt een geweldige avond gehad en heerlijk gegeten. Zet 10 managers bij elkaar, zeg dat alles geoorloofd is op het gebied van liegen en saboteren tijdens ons Wie is de Mol Diner en we gingen helemaal los. Bloed fanatiek en met veel tranen van het lachen en een mol die niemand had verwacht in team “Schatjes” kunnen we deze teambuildingsactiviteit zeker aanraden aan anderen. Een mooie afwisseling tussen een hapje & een drankje in combinatie met behendigheidsspellen en hersentraining. Het was in ieder geval de dag erna nog onderwerp van gesprek op kantoor 😊

Danielle van de Laar-Cremers

Coöperatie VGZ U.AWie is de Mol aan Tafel (Management uitje)

” Als teambuilding het spel “Wie is de mol” gedaan in Bergen op Zoom. Communicatie vooraf via mail verliep erg goed. Op de dag zelf was alles goed georganiseerd en voorbereid. We hebben veel plezier gehad en de opdrachten waren leuk om te doen. Leuke begeleiding van Rémon tijdens het spel! “

Jantine Adriaansen
Tante LouiseWie is de Mol aan Tafel (teamuitje)

” Wij hebben een zeer geslaagd teamuitje gehad in de Stadsburger Bergen op Zoom, georganiseerd door Las Fiestas Del Mundo. Het spel Wie is de Mol aan tafel was erg leuk. Iedereen ging op in het spel en er werd hard gestreden. Alles was goed geregeld. De organisatie en het contact vooraf was ook prettig. Verder hebben wij heerlijk gegeten. Al met al een zeer goed verzorgde avond!! Bedankt! “

Jacqueline Muijsers

De ViersprongWie is de Mol aan Tafel (teamuitje)

” Woensdag 23 oktober zijn we met het facility team van GfK naar Breda afgereist om van een super gezellige en heerlijke avond te genieten. We hebben ontzettend genoten van de spelletjes en het eten. Lekker fanatiek en sportief aan alles mee gedaan. Echt een aanrader ook voor kleinere groepen. Was echt top! “

Saskia van Doorn

GfKWie is de Mol aan Tafel (teamuitje)

” We hebben als bedrijfsuitje het Escape Dinerspel gespeeld. Dit was een groot succes. Ik raad het zeker aan! “

Christel Bogaarts

2d-ictEscape diner (bedrijfsuitje)

Recensie achterlaten