Evenementenbureau Las Fiestas Del Mundo is sinds 2006 specialist op het gebied van personeelsuitjes, familiedagen, vriendenuitjes en vrijgezellenfeestjes. Ons werkgebied is Noord-Brabant en PER DIRECT zijn wij op zoek naar een enthousiaste spelbegeleider M/V voor ons populaire “Ben jij de Mol” spel.

Als spelbegeleider van het uitje, wat meestal plaatsvindt op de donderdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag / avond, motiveer jij de teams tijdens de opdrachten en bewaak jij de tijdsplanning. Je bent verantwoordelijk voor 2 teams (maximaal 20 personen) en bent niet bang om een groep toe te spreken. In sommige gevallen zal gevraagd worden om het spel in het Engels te begeleiden. Het teambuilding spel duurt ca. 4 uur in totaal en vind plaats in Breda, Bergen op Zoom, Tilburg en in Den Bosch.

De functie is op basis van oproepbasis, je kunt zelf inschrijven op data wanneer de uitjes gepland zijn. Wij bieden een ruime vergoeding aan en werken met een jong enthousiast team.
Mocht je meer informatie wensen neem dan gerust contact op met ons via info@lasfiestasdelmundo.nl , Dhr Samuelsz, 0164 – 857 700.